Vi listar sommarens skönhetsmåsten

Nu är det dags för sommarens glow-up! Här listar vi en härlig blandning av skönhetsprodukter som passar perfekt för att locka fram sommarkänslorna. Du hittar bl.a. produkter som är skonsamma mot huden, underlättar din hårstyling och lyser upp tillvaron. Välj din sommarfavorit här nedan:

Nordicfeel Lifestyle

WAVE by Molly Sandén

Söker du efter en ren doft där friskt möter fylligt och syrligt möter sött? Då ska du spana in WAVE by Molly Sandén. Denna unisexdoft passar perfekt nu till sommaren. Både för härliga sommardagar och festliga sommarnätter.

 1. WAVE 50 ml

  Molly Sandén by Nordicfeel
  599 kr Tillfälligt slut Flera varianter

No7 Luminate Triple Action Day Cream

Om du vill ge din hy en uppfriskande ren, slät och strålande känsla så kan No7 vara något för dig. Här hittar du produkter skapade med fokus på specifika hudtyper och hudproblem. Prova t.ex storsäljaren Lift & Luminate Day Cream, en fyllig dagkräm fylld med vitaminer och SPF som skyddar din hud i sommar.

 1. Lift & Luminate Triple Action Day Cream 50 ml

  No7

Soap & Glory Clean on Me Body Wash

Ljusa upp tillvaron – Med passion för kvalité och veganska skönhetsprodukter erbjuder Soap & Glory kroppsvård i världsklass som alltid ser på den ljusa sidan av livet. Soap & Glorys body wash lämnar huden mjuk och len med en delikat doft av blommor. Passar perfekt på sommaren efter en lång dag på stranden.

 1. Clean on Me Body Wash for Cleansed and Refreshed Skin 500 ml

  Soap & Glory

Lumene Valo Serum & Ansiktsolja

Ute efter naturligt glow? Lumene Glow Boost Serum innehåller vitamin C som ökar hudens lyster, reducerar pigmenteringar samt ger en utjämnad hudton. En superprodukt att addera till sin hudvårdsrutin under varmare tider.

 1. Nordic-C 30 ml

  Lumene
  299 kr Tillfälligt slut

ghd Gold Styler

Plattången som är till för att underlätta, med funktioner som viloläge och 2 värmesensorer för att säkerställa en optimal värmeeffekt från rot till topp, vilket garanterar ett mjukare, glansigare och friskare hår. Denna plattång är det självklara valet när du är på språng från jobbet till sommarfesten och vill få till den perfekta hår-looken.

 1. Gold®

  ghd
Tipsa dina vänner!