Lancômes ikoniska serum – ett måste i din hudvårdsrutin

Advanced Genifique Serum stärker din hud så att den upplevs yngre, mer strålande och med förbättrad textur. Sugen på att veta mer? Läs mer om serumet och hur du kombinerar det för allra bästa effekt här!

Sanna

Det självklara första steget i din rutin

Serum är en viktig del i allas hudvårdsrutin, och med Advanced Genifique Serum kommer du inte vilja välja bort det! Serum kommer ofta i mycket koncentrerad form och är den produkt som kan ge störst effekt på din huds mående. Applicera Advanced Genifique Serum som första steget i din rutin för att återfukta, boosta lyster och få strålande hud.

Det här gör Advanced Genifique Serum

Fullproppat med både pre- och probiotika stärker serumet din huds ungdomliga utseende. Det får dina celler att jobba och stärker hudens mikrobiom, det som skyddar oss från yttre påfrestningar. Efter bara sju dagar kommer din hud kännas betydligt starkare och mer motståndskraftig.

15 års forskning bakom sig

Advanced Genifique Serum har tagits fram och förfinats under hela 15 år. Inte så konstigt att formulan har blivit så bra som den är! Serumet tas snabbt upp av huden, utan att lämna den klibbig, och ger en fräsch, mjuk finish direkt efter applicering.

Passar alla hudtyper

Det spelar ingen roll om din hud är känslig, mogen, ung eller trött. Serumet fungerar för alla hudtyper då dess främsta egenskaper är att stärka, boosta och återfukta. Det här är helt enkelt för dig som vill ha den ultimata produkten som ger en strålande hud, utan några konstigheter.

Din kompletta rutin för bästa effekt

Serumet går utmärkt att lägga till i din befintliga hudvårdsrutin, men för dig som är ute efter en hel rutin i samma serie så finns det mängder av bra produkter att kombinera med. För att få ytterligare en fuktboost och stärka huden passar Genifique Dagkräm. Om du vill ha ett lyft, motverka ålderstecken och reducera rynkor så rekommenderar vi Rénergie Multi-Lift Ultra. Och Rénergie Multi-Glow Nuit är för dig som vill vakna upp med massor av lyster och glow! Glöm inte området kring ögonen och applicera Génefique Eye Cream som ett sista steg i din rutin.

 1. Advanced Génifique Serum 115 ml

  Lancôme
 2. Génifique 50 ml

  Lancôme
 3. Génifique Eye Cream 15 ml

  Lancôme
 4. Rénergie Multi-Lift Ultra Cream 50 ml

  Lancôme
  949 kr Tillfälligt slut
 5. Rénergie Multi-Glow Nuit 50 ml

  Lancôme
Tipsa dina vänner!