Hemmaspa lyx

Så fixar jag mitt hemmaspa

Med två småttingar hemma är det viktigt att få lite tid till att rå om sig själv – även om det bara är en timme ensam i badrummet ger det mig otroligt mycket ny energi. Så när barnen lagt sig blir det mamma-tid-deluxe!

Emily Ödmark

Hemmaspa lyx

Med lite sköna hudvårdprodukter, härlig musik och tända ljus förvandlar jag enkelt mitt badrummet till ett hemmaspa! Denna gång blev det Crisp Champagne från Voluspa som fick sprida en härlig doft! Jag är ett stort fan av Löwengrip Care & Colors produkter. Deodoranten Count On Me klarar jag mig inte utan! Nu har jag provat lite nya favoriter:

Velvet Dream - Body Scrub

Först skrubbar jag hela kroppen ordentligt med Velvet Dream Body Scrub som har lagom stora korn, inte alls för ”rivig” som vissa scrubs kan vara. Doftar superfräscht och dessutom mjukgör vårdar och skyddar den huden!

Liquid Gold - Shower Oil

Liquid Gold är en helt fantastisk duscholja, huden blir verkligen sådär sammetslen och mjuk.

Feel My Heel - Fotkräm

Efter ett varv med fotfilen smörjer jag in fötterna med Feel My Heel som gör dem sådär mjuka och tillför massvis med fukt. Superstort plus för att den torkar fort så man slipper gå runt med kladdiga fötter!

City Living - Ansiktsmask

En ansiktsmask som både återfuktar och rengör, denna använder jag en gång i veckan. City Living Applicerar jag rikligt och låter sitta i 15-20 minuter. Perfekt att smeta på innan man hoppar ner i badet.

Home Spa - Body Balm

En body balm med härlig doft och konsistens. Perfekt för min sommartorra hud, återfuktar och gör den sammetslen efter badet.

Ansiktsmask på, tänkte att det där med gurkskivor på ögonen skulle vara extra avkopplande... gick sådär, mina bara gled av! haha.

Populära produkter från Löwengrip Care & Color

Velvet Dream

LCC
Läs mer

Liquid Gold

LCC
Läs mer

Feel My Heel

LCC
Läs mer

City Living

LCC
Läs mer

Home Spa

LCC
Läs mer

Count On Me

LCC
Läs mer
Tipsa dina vänner!