Hemmaspa

Spatid = egentid

Massage, spatid och väldoft! Vad är mer njutning än att ordna med ditt eget hemmaspa? Allt du behöver är lite egentid, väldoft och massage.

Nordicfeel Lifestyle

Hemmaspa

Rätt stämning

Bästa sättet att komma i rätt stämning är att avsätta tid för dig själv. Söndagseftermiddagar är perfekt. Stäng av mobilen, lås in dig i badrummet och tänd några extra doftljus för maximal njutning. Gör en noggrann kroppsskrubb, skölj av, och avsluta med en ansiktsmask (fuktgivande eller lugnande bestämmer du själv).

Bad

Tappa upp ett varmt bad med välgörande oljor eller ett hett skumbad om du hellre föredrar det. Glid ned i vattnet med ansiktsmasken applicerad och glöm boken och tidningen – tillåt istället dina tankar att fritt vandra iväg.

Massage

Massage är inte bara underbart skönt utan har flera andra välgörande effekter. Lider du av sömnsvårigheter, huvudvärk, stelhet eller muskelvärk kan massage hjälpa dig en bra bit på vägen. Att avsluta ditt bad med ett bubbelbad med starka strålar kan fungera som skön massage, men mest behagligt är såklart att be din älskling assistera dig efter ett långt, varmt bad då din kropp är som mest mottaglig.

Välj en massageolja med en doft som antingen lugnar ned eller piggar upp – beroende på vilken effekt du vill uppnå. Har du tänt ett massageljus kan den varma oljan som bildats användas som underbar massageolja.

A new you

Din spatid är din egentid – så passa på att känna dig som ett helt nytt jag efter att badrumsdörren låsts upp mot övriga världen. Självklart tills det är dags för välbehövlig metime igen.

Produkter till ditt hemmaspa

Body Salt Scrub

Moyana Corigan

White Linen

Läs mer

Tonic Bath & Shower Concentrate

Clarins

Bad- och duscholja

Läs mer

Saijo Persimmon

Voluspa

Härligt doftljus

Läs mer
Tipsa dina vänner!