Kerastase

Nya produkter från Kérastase

Tre hårvårdsprodukter från Kérastase har fått flytta in hos mig och mitt hår verkar gilla dem väldigt mycket! Läs vilka här.

Emily Ödmark

Kerastase

Kérastase Discipline schampo

Hurra ett schampo som löddrar! Alltså jag kan bli galen på vissa schampon där man i princip behöver tömma hela flaskan för att få upp ett skum. Men så var inte fallet här.

Kérastase Discipline är ett drygt schampo där även jag som har väldigt långt hår endast behöver en liten klick som snabbt arbetas upp till ett ordentligt lödder som är enkelt att fördela i hela håret!

Jag märkte stor skillnad redan efter första tvätt, håret känns väldigt rent och anti-frissen fungerar verkligen!!!!

Kérastase Discipline balsam

För det första, älskar flaskor med pump! Stort plus. För det andra, håret blir galet mjukt och lättarbetat efter, till och med mina slitna toppar fick lyster och håller sig fint flera dagar efter tvätt!

Det står i beskrivningen att Discipline Conditioner är speciellt för de som har svårformat lockigt hår men passar även oss andra riktigt bra, gillar också att det är anti-frisseffekt även i balsamet.

Kérastase Elixir Ultime

Elixir Ultime är en mångsidig olja som kan användas både före och efter styling. Den ger näring till håret och hjälper till att bevara färgen. Hjälper till att återställa styrka till håret och skyddar det mot miljöpåverkan.

Jag använder den både efter duschen i blött hår innan jag borstar ut och i torrt hår på morgonen. En superbra olja som gör håret fint och lättarbetat utan att få håret att kännas fett. En riktigt dryg olja, 2 pump räcker för hela mitt väldigt långa hår 🙂

Se allt från Kérastase här.

Oljan är en riktig favorit som kommer införskaffas igen! :)

Dessa produkter har jag använt:

Discipline Shampoo

Kérastase
Läs mer

Discipline Conditioner

Kérastase
Läs mer

Elixir Ultime Colored hair

Kérastase
Läs mer
Tipsa dina vänner!