Voluspa doftljus Pink Citron

3 snygga doftljus från Voluspa

Voluspa är ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till doftljus och inredning. De brinner länge, jämnt och sprider en helt underbar doft i hela rummet. Se mina tre favoriter här!

Emily Ödmark

Voluspa doftljus Pink Citron

Voluspa – Pink Citron

Pink citron har varit min favorit så länge jag kan minnas och jag har doften i flera olika varianter. Ljuset doftar härligt av grapefrukt, citron och ros. Jag tycker det har en frisk, fräsch citrondoft – perfekt när man gillar lätta toner som inte tar över för mycket!

Voluspa – Prosecco Bellini

En av mina favoritdofter är Prosecco Bellini! Detta ljus har en doft som påminner om den härliga cocktailen med samma namn. Ljuset har en lite parfymig doft av Prosecco, med söta inslag av persika och aprikos. Friskt och lyxigt!

Voluspa – Macaron

Och så min senaste favorit: Macaron. Med inspiration från de härligt färgglada små bakverken från Paris ger det en krämig doft av sött och vanilj. Denna doft är också behagligt lätt!

Dessa tre ljus doftar mycket men tar inte över så man får huvudvärk. Man vill ju ha en behaglig doft i hela rummet! Här hittar du alla doftljus från Voluspa.

Pink Citron

Voluspa
Läs mer

Prosecco Bellini

Voluspa
Läs mer

Macaron

Voluspa
Läs mer
Tipsa dina vänner!