Produkter för hemmaspa

Ditt alldeles egna hemmaspa

Skäm bort dig själv och lyxa till det med ditt egna spa. Här ger vi dig våra bästa tips på hur du får spakänslan hemma.

Produkter för hemmaspa

Hemmaspa

Hur härligt vore det inte med ett alldeles eget hemmaspa? Ta fram dina mjukaste frottéhanddukar och unna dig några lyxiga hudvårdsprodukter. Kanske en härlig bodyscrub? Eller varför inte en återfuktande sheetmask? Släck ner i badrummet, sätt på lugn musik och tänd doftljusen för att den där harmoniska atmosfären, precis som på ett spa! Här ger vi dig våra bästa tips till hemmaspat.

Doftljus

Väldoftande doftljus gör mycket för stämningen! Tänk på att välja en doft som inte är för tung, utan välj istället en fräsch doft med inslag av citrus som piggar upp sinnena.

Ansiktsmask

Lermask, peel-off eller sheet mask? Alternativen är många! Välj en ansiktsmask utefter hudtyp eller det hudproblem som du vill jobba på. Här hittar du alla ansiktsmasker.

Vårda håret

Satsa på en djupverkande inpackning som du låter sitta i länge. Här hittar du mängder av bra hårinpackningar som vårdar på djupet.

Lyxiga oljor & mjukgörande kroppsvård

Satsa på några väldoftande och mjukgörande kroppsprodukter. Gärna bodyscrub, bodylotion och kroppsolja. Kroppsoljan går även att hälla i badet för en extra mjukgörande effekt!

Tipsa dina vänner!