Parfymnyheter vår

7 av vårens kanske härligaste parfymnyheter

Svårt att hålla koll på alla grymma parfymnyheter? Lugn, NordicFeel har listat 7 av vårens hetaste lanseringar. De här behöver du ha koll på.

Anna-Sara

Parfymnyheter vår

Fruity flirty

Gillar du fruktiga parfymer är den här våren din dröm! Escada släppte Sorbetto Rosso och vi ääälskar den. Och det är inte bara vi, den klättrar riktigt fort på topplistan också! Med härliga noter av vattenmelon, mandarin, päron, rött äpple och bränd mandel blir det en sockersöt dröm.

Psst! Är du nyfiken kan du läsa mer i recensionen här.

Moschino släppte Fresh Gold och det är en fantastisk fruktig saga med mandarin, päron, rabarber och vit persika i toppen som övergår i vita blommor och avslutas sött. En riktig favorit!

Easy breezy

Om du vill dofta rena, krispiga sängkläder är Fresh Linens från Clean någonting för dig! En vacker och fräsch doft som inte tar över för mycket.

Michael Kors var inte sen på bollen och släppte en doft som ska vara inspirerad av mjuka tyger och färger. Den heter Signature Sheer och är en mjuk och feminin doft med bland annat lilja och dragon!

Eternity Air från Calvin Klein är en gnistrande, fräsch och lätt doft. Personligen påminner den mig om havet och jag tror att den blir ännu mer fantastisk när temperaturen börjar klättra uppåt.

Flowerpower

Marc Jacobs does it again. Den här gången med Daisy Twinkle med vilda bär och lila blommor. Det här är min personliga favorit i vår och jag tycker snarare att den luktar vackert av viol!

Miu Mius L’eau Rosé är en mjuk och feminin blomsterdröm och känns som den perfekta vårparfymen. Lätt och fräsch med liljor, pioner, ros och citrusnoter.

Bella Blanca är Oscar de la Rentas nya vårdoft och den påminner om hans kreationer på röda mattan. Doften innehåller noter som päron, vita blommor (som tuberos, jasmin och apelsinblomma) och gröna inslag.

Blommiga vårnyheter

  1. Bella Blanca 30 ml

    Oscar De La Renta
Tipsa dina vänner!