Topp 5: Värmeskydd

För dig som letar efter ett riktigt bra värmeskydd! Vi på NordicFeel har gjort grovjobbet åt dig och testat värmeskydd för att kunna utse våra 5 favoritprodukter.

Anna-Sara

Topp 5 värmeskydd

Friss-räddaren

Cream heat spray från Maria Nila skyddar inte bara mot värme utan gör håret mindre frissigt (perfekt vid plattning av håret) och glansigt, utan att det tynger ner och blir tungt. Extra plus för att den doftar behagligt och får håret att kännas fräscht hela dagen.

Betyg: 4,7

Appliceras jämnt

Kérastase Resistance Ciment Thermique gör håret mjukt och det känns direkt väldigt friskt. Doften påminner om grapefrukt (!) och gör håret lättstylat och följsamt. Den krämiga formulan gör det lätt att applicera produkten jämnt i håret och gör att man slipper missa partier.

Betyg: 4,4

Marocco-inspirerad

Lee Stafford Arganoil from Morocco Miracle Heat Defence Spray är en väldigt dryg produkt som räcker länge. Den gör håret mindre frissigt och känns väldigt lätt i håret. Pluspoäng för att plattången glider enklare vid plattning. En del av oss upplever dock doften som lite stark.

Betyg: 4,2

Fruktig doft

Long Lasting Heat Protector från Löwengrip doftar fantastiskt fräscht av citrus. Sprayflaskan fördelar produkten jämnt i håret och sprayen är väldigt lätt i håret och förlåtande om man råkar ta lite väl mycket. Vi hejar också på produkter med UV-skydd som Long Lasting Heat Protector har!

Betyg: 4

För att styla torrt hår

Shield My Locks Heat & Shine Spray från Batiste är designad för att kunna värmesyla helt torrt hår (det har vi saknat)! Det vill säga optimalt för när du inte vill tvätta håret för att locka eller platta det. Ger även en fin glans och är en riktig budgetfavorit.

Betyg 3,9

Topp 5

 1. 1

  Cream Heat Spray 150ml

  Maria Nila
  249 kr Tillfälligt slut
 2. -20%
  2

  Resistance Ciment Thermique 150ml

  Kérastase
  231 kr 289 kr Lägg i varukorgen
 3. 3

  ArganOil From Morocco Miracle Heat Defance Spray 200ml

  Lee Stafford
 4. 4

  Long Lasting Heat Protector 150 ml

  Löwengrip
 5. 5

  Stylist Heat & Shine Spray Shield My Locks 200ml

  Batiste
  85 kr Tillfälligt slut

Bäst i test värmeskydd

Personer som jobbar på NordicFeel testar värmeskydd där doft, konsistens och känsla bedöms. Recensionerna sammanställs sedan och ett medelbetyg räknas ut.

Mer om värmeskydd

Kort sagt: Värmeskydd gör att ditt hår slits mindre när du använder värmeverktyg. Men det har de flesta redan koll på. Det går till genom att värmeskyddet lägger sig som en skyddande hinna på hårstrået för att skydda håret mot oljan. De kommer ofta i form av spray, creme eller en hårolja med flera egenskaper som glans och anti-frizz. En spray passar dig med lite tunnare hår som vill ha mycket volym och lockar. Cremeformulan är för dig med frissigt hår och håroljan är riktigt bra vid plattning för ett glansigare hår.

Du kan även använda värmeskydd under sommaren för att skydda håret från solen.

Tipsa dina vänner!