Topp 5: Värmeskydd

För dig som letar efter ett riktigt bra värmeskydd! Vi på NordicFeel har gjort grovjobbet åt dig och testat värmeskydd för att kunna utse våra 5 favoritprodukter.

Anna-Sara

Topp 5 värmeskydd

Friss-räddaren

Quickdry Heat Spray, Maria Nila – Värmeskydd skyddar inte bara mot värme utan gör håret mindre frissigt (perfekt vid plattning av håret) och glansigt, utan att det tynger ner och blir tungt. Extra plus för att den doftar behagligt och får håret att kännas fräscht hela dagen. Värmeskyddet förkortar dessutom föntiden.

Betyg: 4,7

Förnyar ditt hår och skyddar mot skador

Protect-Ion Spray, GA.MA – Värmeskydd förnyar ditt hår och det känns direkt väldigt friskt. Sprayet minimerar skador som orsakas av lång och intensiv exponering för värme. Applicera det skyddande sprayet på håret precis innan användning av värmestyling.

Betyg: 4,4

Ger glans och lämnar håret friskt

Flat Iron Shine Spray, TIGI S-Factor – Värmeskydd är värmeskyddande med UV-skydd. Sprayet lägger sig som ett skydd runt hårstråt. Dessutom tillför den massor av glans och lämnar håret med en frisk känsla.

Betyg: 4,3

Skyddar håret

Style Heat Protect Spray, Ghd – Värmeskydd innehåller Ghd Heat Protection System som hjälper till att skydda håret under värmestyling och föning. Sprayet skyddar även mot yttre påverkan från omgivningen/miljön.

Betyg: 4,2

Stärker, skyddar och plattar ut

Align 12, Redken – Värmeskydd är en värmeskyddande lotion som stärker, skyddar och plattar ut håret. Produkten har en medium stadga för långvarigt resultat. Passar mellangrovt hår.

Betyg 3,9

Topp 5

  1. 1

    Quick Dry Heat Spray 150 ml

    Maria Nila
  2. 2

    Wetline Bodyguard 120 ml

    ghd

Bäst i test värmeskydd

Personer som jobbar på NordicFeel testar värmeskydd där doft, konsistens och känsla bedöms. Recensionerna sammanställs sedan och ett medelbetyg räknas ut.

Mer om värmeskydd

Kort sagt: Värmeskydd gör att ditt hår slits mindre när du använder värmeverktyg. Men det har de flesta redan koll på. Det går till genom att värmeskyddet lägger sig som en skyddande hinna på hårstrået för att skydda håret mot oljan. De kommer ofta i form av spray, creme eller en hårolja med flera egenskaper som glans och anti-frizz. En spray passar dig med lite tunnare hår som vill ha mycket volym och lockar. Cremeformulan är för dig med frissigt hår och håroljan är riktigt bra vid plattning för ett glansigare hår.

Du kan även använda värmeskydd under sommaren för att skydda håret från solen.

Tipsa dina vänner!