Therése Lindgren lanserar veganska hudvårdsprodukter

Youtube-drottningen Therése Lindgren har precis lanserat Indy Beauty, ett hudvårdsmärke som är helt veganskt, cruelty-free och satsar på ett plånboksvänligt pris.

Anna-Sara

Ny vegansk hudvård från Thérese Lindgren

Therése Lindgren startade upp sin YouTube-kanal 2013 och den började som en renodlad skönhetskanal. Sedan dess har tittarna fått lära sig om djurrätt, psykisk ohälsa och följt med i Theréses liv. När hon började byta ut sina skönhetsprodukter till veganska, efter att ha gått från vegetarian till vegan, insåg hon att det inte var helt lätt.

– Jag hade precis insett hur svårt det var att hitta veganska skönhetsprodukter till ett bra pris och sen dess är det det jag har drömt om och jobbat för, att starta mitt egna veganska skönhetsvarumärke med prisvärda produkter och idag blir äntligen min dröm verklighet, säger Therése Lindgren i en YouTube-video där hon presenterar Indy Beauty.

Indy Beauty

Indy beauty står för Independet Beauty och har produkter för ansikte, kropp och händer. Fokuset är fukt och att ge ett snyggt naturligt glow.

– Som ni vet finns det två ämnen som ligger mig extra varmt om hjärtat, nämligen veganism och psykisk hälsa. Så när jag startade Indy Beauty var det självklart att att de här två ämnena skulle vara en del av produkterna.

Produkterna är därför 100% veganska, certifierade av Djurens Rätt och lanserades i samband med en kampanjvideo om att älska sig själv.

Läs också: Tips på vegansk handtvål
Det här borde vara din favoritparfym – enligt ditt stjärntecken

 

Produkter från Indy Beauty

Moisturising Elixir Serum

Indy Beauty
Läs mer

Rich Cleansing Mousse

Indy Beauty
Läs mer

Moisturising Day Cream

Indy Beauty
Läs mer

Moisturising Facial Oil

Indy Beauty
Läs mer

Moisturising Night Cream

Indy Beauty
Läs mer

Refreshing Water Lily Facial Toner

Indy Beauty
Läs mer

Clear Skin Mud Boosting Facial Mask

Indy Beauty
Läs mer

Smooth Body Lotion

Indy Beauty
Läs mer

Caring and Cleaning Shower Gel

Indy Beauty
Läs mer

The Moisturising Bomb Facial Mask

Indy Beauty
Läs mer

The Intense Hand Cream

Indy Beauty
Läs mer

Indy Beauty av Therése Lindgren 2018

Varumärket Indy Beauty ägs och drivs av Youtube-stjärnan Therése Lindgren. Therése har länge brunnit för djurens rättigheter, skönhet och psykisk ohälsa. Hon kände att hon saknade prisvärda och bra veganska skönhetsprodukter på marknaden, något som även länge efterfrågats av hennes följare. Därför har Therése valt att involvera sina följare i varje steg av Indy Beautys utvecklingsprocess.

 

Tipsa dina vänner!