Fruktiga parfymer

10 fruktiga parfymer

Längtar du också efter söta parfymer som påminner om exotiska frukter? Här listar vi 10 favoriter som doftar fruktigt av melon, persika, päron och svarta vinbär!

Alexandra

Fruktiga parfymer

Tequila sunrise

Somrig, lätt, underbar! Escadas senaste sommarparfym Flor del Sol doftar verkligen sol och sommar! En ljuvlig sommarcocktail med noter av apelsin, söt grenadin och blomstrande dahlia.

 

Melon

Dolce & Gabbana 3 L’Impératrice är en lätt och feminin doft med inslag av vattenmelon, kiwi och rabarber. En riktig storfavorit bland de fruktiga parfymerna!

En annan fruktig favorit är Escada Miami Blossom. Den har en söt och frisk doft av ananas, vattenmelon och blåbär.

 1. 3 L'Impératrice 50 ml

  Dolce & Gabbana

Persika

Ingen har väl missat storsäljaren Boss The Scent For Her som tagit världen med storm! Parfymen har en stadig första plats på Nordicfeels topplista och innehåller saftiga noter från persika, söt honung och blomstrande fresia.

En annan ljuvlig persikodoft är Karl Lagerfeld Fleur De Pêcher som har tydliga inslag av persika, yuzu och saftigt päron.

Låter persika och äppelblom som en bra kombination? Då ska du testa Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Daze! En fantastisk doft som är fruktig och lätt blommig.

 

 1. Boss The Scent For Her 30 ml

  Hugo Boss
 2. Matiers Fleur De Pêcher 50 ml

  Karl Lagerfeld

Päron

Gillar du piggelin? Moschino Fresh Gold är verkligen en helt unik parfym, både till utseende och till doft. De tydligaste noterna är päron, mango och vanilj. En riktig piggelin-glass!

En annan pärondoft är Ariana Grande Ari som förutom päron har inslag av söta marshmallows och hallon.

 

 1. Ari 30 ml

  Ariana Grande

Svarta vinbär

I vår längtar vi efter söta parfymer som påminner om saft och sommarbär! Mest spännande känns Ariana Grandes senaste doft Moonlight som har en sprudlande karaktär av gnistrande svarta vinbär och saftiga plommon. Parfymen innehåller även marshmallows  och sensuell vanilj vilket ger doften ett varmt avslut.

Be Delicious Fresh Blossom hyllar våren med en blandning av mousserande grapefrukt, svarta vinbär och solkysst aprikos. Perfekt för dig som gillar lätta och diskreta parfymer.

Läs också
Lösögonfransar för 3 olika tillfällen
Så lyckas du med din eyeliner

 1. Be Delicious Fresh Blossom 30 ml

  DKNY
Tipsa dina vänner!