Fruktiga parfymer

9 fruktiga parfymer

Längtar du också efter söta parfymer som påminner om saft och melongodis? Här listar vi nio favoriter som doftar fruktigt av melon, persika och svarta vinbär!

Alexandra

Fruktiga parfymer

Melon

Älskar du melongodis? Låt oss presentera Escadas senaste sommarparfym Sorbetto Rosso som alltså doftar vattenmelon! Det är en söt parfym som även innehåller syrliga noter från mandarin, calone, päron och rött äpple. Ett givet val för dig som gillar fruktiga och feminina dofter. Läs vår recension här.

En annan härlig vårparfym är 3 L’Impératrice från Dolce & Gabbana med vattenmelon, kiwi, röda bär, alpviol och mysk. Det är en uppiggande doft som passar lika bra på jobbmötet som första dejten.

Föredrar du honungsmelon? Testa gärna Clean skin från Clean som har en ren och frisk doft.

 1. -20%

  Sorbetto Rosso EdT 30 ml

  Escada
 2. -20%

  3 L'Impératrice EdT EdT 50ml

  Dolce & Gabbana
 3. -20%

  Clean Skin EdP EdP 30ml

  Clean
  364 kr 455 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Persika

Ingen har väl missat storsäljaren Boss The Scent For Her som tagit världen med storm! Parfymen har en stadig första plats på NordicFeels topplista och innehåller saftiga noter från persika, söt honung och blomstrande fresia.

En prisvänlig fruktdröm med doftnoter från persika, kokos vatten och Mandarin är Hollisters Wave 2 for Her som för tankarna till en solig strand i Kalifornien.

Rouge Love är skapad av Rihanna och består av romantiska noter från mandarin, persika och röda bär. Passar dig som gillar det klassiskt eleganta men ändå fruktiga parfymer.

 1. -20%

  Boss The Scent For Her EdP 30ml

  Hugo Boss
 2. -20%

  Wave 2 for Her EdP EdP 30ml

  Hollister
  212 kr 265 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 3. -20%

  Rogue Love EdP EdP 30ml

  Rihanna
  260 kr 325 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Svarta vinbär

I vår längtar vi efter söta parfymer som påminner om saft och sommarbär! Mest spännande känns Ariana Grandes senaste doft Moonlight som har en sprudlande karaktär av gnistrande svarta vinbär och saftiga plommon. Parfymen innehåller även marshmallows  och sensuell vanilj vilket ger doften ett varmt avslut.

Be Delicious Fresh Blossom hyllar våren med en blandning av mousserande grapefrukt, svarta vinbär och solkysst aprikos. Perfekt för dig som gillar lätta och diskreta parfymer.

Prova även Essential For Her som har fräscha toner av bergamott, apelsin, gröna äpplen och svarta vinbär i toppen.

Läs också
Lösögonfransar för 3 olika tillfällen
Så lyckas du med din eyeliner

 1. -25%

  Moonlight EdP 30 ml

  Ariana Grande
 2. -20%

  Be Delicious Fresh Blossom EdP EdP 30ml

  DKNY Fragrances
  415 kr 519 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 3. -20%

  Essential For Her EdT 40 ml

  Replay
Tipsa dina vänner!