Olaplex

Få fylligare, längre och starkare fransar med nyheten Lasbond från Olaplex

Olaplex lanserar ett ögonfransserum som ska ge dina fransar de bästa förutsättningarna för att växa sig starka och friska.

Olaplex
Olaplex

Nyhet Lashbond

Lashbond innehåller Olaplex patenterade peptidkomplex-teknologi, vilket ger fransarna en ökad livslängd och ett fylligare och längre utseende. Dessutom är serumet rikt på näringsrika ingredienser som hyaluronsyra och biotin, vilket ger fukt och vård till fransarna. För att uppnå full effekt rekommenderas en användningstid på 4-5 veckor.

Användning av Lashbond

Använd två gånger dagligen, morgon och kväll på ren och torr hud. Doppa borsten en gång och applicera på huden längs den övre franslinjen på båda ögonen. Tvätta inte av. Låt torka i minst 90 sekunder innan applicering av andra ögonprodukter. Applicera inte på den nedre franslinjen.

 

 1. LASHBOND Building Serum 4,5 ml

  Olaplex

  Med ett enkelt svep, ger Olaplex Lashbond Building Serum dig de bästa förutsättningarna för fylligare, längre och starkare fransar med maxad volym

Om Varumärket Olaplex

Brukar du föna, platta eller locka ditt hår? Då är ditt hår troligtvis i behov av Olaplex. Olaplex är en populär hårvårdsserie som återställer de svavelbindningar som skadas vid användning av värmeverktyg, vilket resulterar i ett starkare och friskare hår.

Bästsäljande produkter från Olaplex

 • Olaplex Bond Maintenace Schampoo återställer hårets styrka och fuktnivå, vilket ger en otrolig glans och stadga i håret. Det som gör Olaplex schampoo unikt är deras patenterade molekyl som kan liknas med ett spindelnät. Där de menar att ett spindelnät med många trådar är starkare än ett med få trådar. Olaplex hjälper ditt hår att skapa fler ”trådar”, vilket resulterar i att ditt hår blir starkare.
 • Olaplex Bond Maintenace Balsam återställer, reparerar och återfuktar håret utan att tynga ner det. Det avlägsnar skador på ditt hår samt frizz för att få ett starkare, glansigare och friskt hår.
 1. -20%

  Bond Maintenance Duo

  Olaplex
  558.4 kr 698 kr Lägg i varukorgen

Rekomenderas att använda med:

 1. No.7 Bonding Oil 30 ml

  Olaplex

  En stylingolja som ger en otrolig glans, stärker, mjukgör och förbättrar kvaliteten på alla hårtyper.

 2. No 3 Hair Perfector 100 ml

  Olaplex

  En hårinpackning som är skyddande och reparerande samtidigt som ger dig ett starkare hår

 3. No.4D Clean Volume Detox 250 ml

  Olaplex

  Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo är ett innovativt, volymgivande torrschampo med skonsamma ingredienser

Tipsa dina vänner!