Bästa solprodukterna

9 populära solprodukter

Nu börjar solen kika fram och det är dags för strandhäng! Vill du preppa lite innan med brun utan sol, hitta den perfekta solkrämen som inte kladdar eller en riktigt härlig after sun som faktiskt återfuktar ordentligt? We got you! Här är nio av våra bästa solprodukter.

Anna-Sara

Bästa solprodukterna

Brun utan sol

1. Fast Response Tanning Mist

Fast Response Tanning Mist har en superfin brun utan sol-spray som ger en solkysst look och som torkar snabbt. Sprayen gör att den är väldigt lättapplicerad, ger ett jämnt resultat och är därför mångas favorit!

2. Golden Glow Booster

Vill du ha en brun utan sol där du lätt själv väljer intensitet är den här för dig! Clarins har skapat brun utan sol i droppform. Blanda 4-6 droppar i din bodylotion och bygg upp din fuskbränna dag för dag!

3. 1 Hour Tan

Här är en budgetfavorit från Cocoa Brown i mousse-form. Torkar snabbt och du behöver bara ha den en timme innan du sköljer av den för en snygg fuskbränna. Vill du ha en intensivare färg kan du låta den sitta i tre timmar eller välja 1 Hour Tan Dark.

 1. 1

  1 Hour Tan 150 ml

  Cocoa Brown

Solskydd

1. Sunscreen Mousse SPF20

Det som är speciellt med EVYs solskydd är att det fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan. Det innebär att solkrämen inte försvinner när du badar eller svettas! Och konsistensen är amazing.

2. UV Bronze MistSPF50

Perfekt att ha i väskan på semestern eller vid skrivbordet! Filorgas UV Bronze Mist är en mist för ansiktet och kan sprayas över smink för skydd och verkar uppfriskande!

3. Satin ProtectionSun Lotion SPF30

Det bästa med Hawaiian Tropic är den friska tropiska doften! Solkrämen sjunker in fort och blir inte vit på huden.

 1. 1

  Sunscreen Mousse SPF20 150 ml

  EVY Technology
 2. 2

  UV Bronze Mist 60 ml

  FILORGA
  470 kr Tillfälligt slut
 3. 3

  Glowing Protection Lotion 180 ml

  Hawaiian Tropic

After Sun

1. Soothing After Sun Balm Face & Body

Soothing After Sun Balm ger fukt på djupet, ger näring och mjukgör huden. En rik icke-oljig balmtextur som är lättapplicerad på huden.

2. After Sun Lotion

En ekologisk after sun från Maria Åkerberg som svalkar och är multifunktionell då du kan ha den på både kroppen och i ansiktet! Har en ren och fräsch doft.

3. After Sun Moisturizer Ultra-Hydrating

Dämpar en brännande hud! Innehåller bland annat sheasmör och extrakt från solrosfrö och vattenmelon.

 1. 1

  Soothing After Sun Balm Face & Body 150 ml

  Clarins
 2. 2

  After Sun Lotion 250 ml

  Maria Åkerberg
Tipsa dina vänner!