6 enkla skönhetsknep

6 skönhetsknep som förändrar din vardag!

Snabba hår- och makeuphemligheter för en snyggare vardag? Voila – här är våra smartaste tips!

Alexandra

6 enkla skönhetsknep

1. Rätt Cover up

Har du gått och trott att du täcker mörka ringar under ögonen genom att applicera concealer enbart där? Tänk om! För ett mer naturligt resultat behöver du täcka ett större parti; i en triangel från yttre till inre ögonvrån, längs näsroten ned till nästippen.

Populära concealers

 1. Magic Concealer

  Helena Rubinstein
  349 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 2. Infaillible More Than Concealer 11 ml

  L'Oréal Paris
 3. Instant Light Brush-On Perfector

  Clarins
  335 kr Tillfälligt slut Flera varianter

2. Favoritläppstiftet som cremerouge

Har du också svårt att hitta rätt kulör på ditt rouge? Inte för rosa, inte för orange och inte för brunt. Ta ditt favoritläppstift och använd det även som cremerouge. Smidigt, snyggt och i precis den nyans du själv gillar bäst!

Våra favoritläppstift

 1. The Lipstick 3 g

  Sensai
 2. Nordic Chic Moisturizing Lipstick 3 g

  Lumene
  75 kr Tillfälligt slut Flera varianter

3. DIY – tonad fuktighetscreme

Blanda din egen favoritansiktscreme med lite concealer. Det gör att du kan få precis den täckning du vill åt och din DIY-creme döljer brister och ojämnheter samtidigt som du får ett snyggt naturligt utseende. Fungerar minst lika bra som en B&B-creme.

Topp 3 dagkrämer

 1. Moisture Surge 30 ml

  Clinique
  225 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 2. Multi-Active Day Cream 50 ml

  Clarins

4. Perfekt oljeboost

Känns ditt hår extra torrt, sprött och frissigt och i behov av en rejäl fuktboost? Droppa några droppar olja/hårolja i din inpackning eller i ditt balsam när du applicerar. En perfekt fuktboost som verkligen återfuktar ditt hår!

5. Tejp som mall

Om du ska sminka en lite mer vågad look, som till exempel kattögonlooken, kan det vara svårt att få eyelinern och ögonskuggan jämn. För att förhindra kladd och fällande ögonskugga – ta hjälp av en enkel tejpbit, något nästan alla har hemma. Tejpen hjälper dig att få ett proffsigt resultat där ögonmakeupen blir exakt lika på båda ögonen vilket ger ansiktet en snygg balans.

Professionella eyeliners

 1. -25%

  Graphik Ink Liner 0.4 ml

  Clarins
  214 kr 285 kr Lägg i varukorgen
 2. Quickliner For Eyes

  Clinique
 3. Expert Liquid Liner

  e.l.f.
  45 kr Tillfälligt slut Flera varianter

6. Hållbara Hollywoodlockar

Det urgamla husmorsknepet, att använda hushållspapper som man rullar upp håret med, är än idag ett av de bästa knepen för att få till fina lockar som håller en hel kväll. Håret ska vara nytvättat och fönat, men fortfarande lite fuktigt, och använd en stylingprodukt för att få än bättre hållbarhet.

Dela pappret vid perforeringen och rulla pappersbiten så att den blir som en långsmal korv. Nu är det bara att rulla upp håret på pappersbitarna och avsluta med en enkel knut. Låt dina papperspapiljotter sitta i så länge som möjligt.

Tipsa dina vänner!