6 enkla skönhetsknep

6 skönhetsknep som förändrar din vardag!

Snabba hår- och makeuphemligheter för en snyggare vardag? Voila – här är våra smartaste tips!

Alexandra

6 enkla skönhetsknep

1. Rätt Cover up

Har du gått och trott att du täcker mörka ringar under ögonen genom att applicera concealer enbart där? Tänk om! För ett mer naturligt resultat behöver du täcka ett större parti; i en triangel från yttre till inre ögonvrån, längs näsroten ned till nästippen.

Populära concealers

 1. Infaillible More Than Concealer 11 ml

  L'Oréal Paris
  159 kr Tillfälligt slut Flera varianter

2. Favoritläppstiftet som cremerouge

Har du också svårt att hitta rätt kulör på ditt rouge? Inte för rosa, inte för orange och inte för brunt. Ta ditt favoritläppstift och använd det även som cremerouge. Smidigt, snyggt och i precis den nyans du själv gillar bäst!

Våra favoritläppstift

 1. The Lipstick 3 g

  Sensai

3. DIY – tonad fuktighetscreme

Blanda din egen favoritansiktscreme med lite concealer. Det gör att du kan få precis den täckning du vill åt och din DIY-creme döljer brister och ojämnheter samtidigt som du får ett snyggt naturligt utseende. Fungerar minst lika bra som en B&B-creme.

Topp 3 dagkrämer

 1. Multi-Active Day Cream 50 ml

  Clarins
  679 kr Tillfälligt slut

4. Perfekt oljeboost

Känns ditt hår extra torrt, sprött och frissigt och i behov av en rejäl fuktboost? Droppa några droppar olja/hårolja i din inpackning eller i ditt balsam när du applicerar. En perfekt fuktboost som verkligen återfuktar ditt hår!

Vi rekommenderar

 1. Dark Oil 95 ml

  Sebastian Professional
 2. Head & Hair Heal 250 ml

  Maria Nila
 3. Structure Repair 300 ml

  Maria Nila

5. Tejp som mall

Om du ska sminka en lite mer vågad look, som till exempel kattögonlooken, kan det vara svårt att få eyelinern och ögonskuggan jämn. För att förhindra kladd och fällande ögonskugga – ta hjälp av en enkel tejpbit, något nästan alla har hemma. Tejpen hjälper dig att få ett proffsigt resultat där ögonmakeupen blir exakt lika på båda ögonen vilket ger ansiktet en snygg balans.

Professionella eyeliners

 1. Graphik Ink Liner 0.4 ml

  Clarins
 2. Quickliner For Eyes 3 g

  Clinique

6. Hållbara Hollywoodlockar

Det urgamla husmorsknepet, att använda hushållspapper som man rullar upp håret med, är än idag ett av de bästa knepen för att få till fina lockar som håller en hel kväll. Håret ska vara nytvättat och fönat, men fortfarande lite fuktigt, och använd en stylingprodukt för att få än bättre hållbarhet.

Dela pappret vid perforeringen och rulla pappersbiten så att den blir som en långsmal korv. Nu är det bara att rulla upp håret på pappersbitarna och avsluta med en enkel knut. Låt dina papperspapiljotter sitta i så länge som möjligt.

Stylingprodukter som vårdar

 1. Form 50 ml

  Sebastian Professional
 2. Dry Texture Spray 205 ml

  Moroccanoil
Tipsa dina vänner!