Winter glow: Våra bästa tips

Vintern är en tuff utmaning för vår hud där vi utsätts för kall och torr luft, snö, regn och blåst. Kampen mot torr, tråkig och livlös hud är därför ett faktum, men snart ett minne blott, nu väntar lyster och glow!

Nordicfeel Lifestyle

Att hålla huden återfuktad, frisk och smidig under vintern kan vara en utmaning, men oroa dig inte! Vi har tips om hur du kan behålla ditt glow under hela vintern!

Instant Glow Cleansing Foam är en rengöring som avlägsnar smuts, orenheter och makeup. Stimulerar kollagensyntesen och bidrar till jämnare hudstruktur med ökad spänst. Lämnar en frisk hy med fin lyster.

 1. Instant Glow Cleansing Foam 150 ml

  Löwengrip

Pixi Glow Tonic är ett ansiktsvatten helt utan alkohol som exfolierar effektivt med milda fruktsyror samt glykolsyra 5% som verkar utjämnade. Huden upplevs med tiden klarare, fräschare och med massor av GLOW såklart!

 1. Glow Tonic 100 ml

  Pixi

Djupt återfuktande och uppstramande ögoncreme är ett bra tips för en uppiggande effekt. Radiant Glow innehåller ljusreflekterande pigment med en naturlig Peekaboo-aktiv som verkar uppstramande på hyn och ger en fastare hy med minskade fina linjer.

 1. Radiant Glow 15 ml

  IDA WARG Beauty
  224 kr Tillfälligt slut

En djupt återfuktande kräm är ett måste under vintern. 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream är en ultralätt, utjämnande och färgkorrigerande fuktkräm, framtagen för att framhäva en vacker lyster hos alla hudtyper och hudtoner.

 1. 24k Gold 50 ml

  Peter Thomas Roth

Truth C-Rush Brightening Double Creme från Ole Henriksen är en intensiv och rik kräm med fuktbevarande ingredienser. Ljusar omedelbart upp och återfuktar huden i upp till 24 timmar. Passar för en torr och trött hud och kan användas både dag och natt.

 1. Truth 50 ml

  Ole Henriksen

Biotherm Aqua Flash Mask GLOW är en fuktgivande sheetmask med ”second-skin”-teknik som innehåller Life Plankton Water. Berikad med C-vitamin som ger huden en helt ny spänstighet och lyster.

 1. Aqua Super Mask 35 g

  Biotherm

Koncentrerade brun-utan-sol droppar för ansiktet som ger skräddarsydd glow och jämn färg. Droppa i några droppar av Radiance-Plus Golden Glow Booster Face i din fuktgivande dagkräm och bygg upp till önskad intensitet.

 1. Radiance-Plus Golden Glow Booster Face 15 ml

  Clarins

Upptäck mer inom hudvård här!

Tipsa dina vänner!