Hårvård friss

Frissigt hår – så tar du hand om ditt hår under vintern

Minusgrader är lika med friss. Tämj vinterhåret med en vårdande behandling och njut av ett glansigt, friskt hår säsongen igenom.

Nordicfeel Lifestyle

Hårvård frissIBL

Frissigt hår

Vinterhåret har många fiender. Växlingen mellan kallt väder ute och varm luft inne kan ge ett torrt och statiskt hår. Men att se över sina dagliga rutiner kan också vara en god idé. Att platta, föna eller locka håret dagligen är enormt påfrestande för håret. Försök att låta håret vila helt emellanåt, även från snoddar och kom ihåg att alltid använda en skyddande produkt när du använder värmeverktyg.

Produkter för frissigt hår

Droppmata håret med den fukt det förtjänar och bygg upp hårstrået inifrån. Låt en fuktgivande trio flytta in i duschen i form av ett fuktgivande schampo och balsam tillsammans med en vårdande inpackning.

Hur får man bort frissigt hår?

Hårets bästa vänner under vinterhalvåret är en vårdande inpackning tillsammans med serum och hårolja. Hos oss hittar du en mängd varianter för daglig användning eller som kur i kapselform. Visste du att hårfärg också innehåller många vårdande ämnen? Få en 2 in 1-effekt och boosta med vitaminer samtidigt som du får en snygg och glansig färg.

Tipsa dina vänner!