Nyårssmink

Skapa härligt Winter Glow

Framhäv dina egna härliga drag med ett par varmt inramade ögon, fina bryn och underbart härlig Winter Glow. Toppa med fantastisk lyster.

Nordicfeel Lifestyle

Nyårssmink

Bas med mycket lyster

Börja med en primer som ger ett jämnt underlag, minimerar fina linjer och får makeupen att hålla. För ett tunnare resultat, applicera din foundation med en pensel. Blanda en gnutta illuminator i din foundation om du vill ge extra lyster till ansiktet. Har du oljig hud kan du välja bort illuminatorn eller lägga den enbart på utvalda delar av ansiktet, såsom kindbenen.

Applicera concealer under ögonen, på fläckar, kvisslor och röda partier samt i T-zonen. Avsluta med att borsta ett transparent löspuder över hela ansiktet. Tänk på att pudret ska matta, inte täcka.

Fortsätt med en highlighter på kindbenen, pannan, näsbenets mitt, nästippen, i amorbågen ovanför läppen och slutligen hakan. Avsluta med en gyllene cremebronzer på kindbenen.

Ögon & Läppar

Lägg en ljusare ögonskugga med lyster över ögonlocket och en mjuk varm skugga längs globlinjen. Sudda lätt längs globlinjen för ett mjukare resultat utan skarpa kontraster.

Applicera en matt ljus skugga under ögonbrynet som highlightar och för att ge ett extra lyft. För en fin inramning av ögat, lägg en vacker eyeliner längs den övre fransraden och en lätt utsuddad linje längs den undre. Avsluta med mascara.

Ett par fina och naturliga bryn fixar du med en ögonbrynsskugga eller ögonbrynspenna i en färg så nära din egen nyans som möjligt. Arbeta uppåt med lätta rörelser och utgå från din egen form. Fixera brynen med en ögonbrynsmascara som du kammar in snett uppåt med lätta rörelser.

Glans, glans, glans! Satsa på ett härligt transparent eller ljust pigmenterat läppglans för maximal glow!

Av Therese Lukic

Skapa looken med dessa produkter:

Miracle Smooth Primer

Max Factor

Primer som håller sminket på plats.

Läs mer

Mary-Lou Manizer

The Balm

Kan användas som highlighter eller ögonskugga.

Läs mer

Clump Defy Mascara

Max Factor

Mascara som ger volym och längd.

Läs mer
Tipsa dina vänner!