Escada parfymer

Vilken Escada-doft är du?

Vi hjälper dig att hitta din personliga Escada-doft! Dyk ned bland spännande noter och fruktiga favoriter och unna dig en fräsch vår- och sommarparfym.

Nordicfeel Lifestyle

Escada parfymer

Exotiskt lyxig

En doft för den spralliga tjejen som vill ha en lyxigt fruktig doft.

Exotiskt sofistikerade Fiesta Carioca är en sensuell mix av ljuvliga toppnoter som brasiliansk passionsfrukt i kombination med saftigt röda hallon. Med solmogna hjärtnoter av varm passions och apelsinblomma förs tankarna till solkysst sommarhud. En doft som förtrollar och förför med karismatisk mysk och lyxig cederträ.

Bohemiskt äventyrlig

Med söta blommor, exotisk kokosnöt, somriga frukter och len mysk skapas den ultimata doften för den äventyrliga och karismatiska tjejen.

Storsuccén Taj Sunset är en bohemisk och spirituell dröm bland vita sandstränder och vajande palmer. Med aromiskt söt smak från den unika Alphonso-mangon och fräsch blodapelsin skapas den perfekta blandningen mellan sött och syrligt.

Blommig och bärig

En doft för Escada-älskaren som njuter av vackra trädgårdar, tid och tystnad.

Låt en eller flera favoriter flytta in i doftgarderoben. Sprudlande och fruktiga Turquoise Summer är en blommig och bärig sommardoft som öppnar med noter av ananas, jordgubbar och tutti frutti. Landa i ett blommigt hjärta som toppas med vanilj och svarta vinbär.

Tips! Byt blommorna mot ett lyxigt doft-kit, den perfekta gå bort-presenten till vårens och sommarens alla fester.

Här hittar du alla parfymer från Escada.

Läs också Guide: Matcha parfym med personlighet

Shoppa här:

Fiesta Carioca

Escada
Läs mer

Taj Sunset

Escada
Läs mer

Turquoise Summer

Escada
Läs mer
Tipsa dina vänner!