The Scent

Guide: vilken BOSS The Scent-parfym är du?

Osäker på vilken av BOSS The Scent-dofterna som passar dig? Här berättar vi skillnaden på de olika parfymerna!

Nordicfeel Lifestyle

The Scent

Originalen BOSS The Scent

BOSS The Scent for Her är originalet från 2015 som tagit hela Sverige med storm! I toppen finns delikata noter av saftig persika som tillsammans med söt honung skapar en söt och sensuell doft. Det pulserande hjärtat bär på förförisk osmanthus och i basen vilar intensivt rostade kakaobönor. Boss The Scent för honom innehåller fräsch och kryddig ingefära som kombinerat med läder och ger en kryddig och tilldragande doft.

För vem?

Damdoften passar dig som gillar fruktiga men samtidigt eleganta parfymer. Herrdoften beskrivs som kryddig och funkar både som dag-och kvällsmarkör.

  1. Boss The Scent For Her 30 ml

    Hugo Boss
  2. Boss The Scent 50 ml

    Hugo Boss

Boss The Scent Private Accord

Nu finns även de två senaste tillskotten BOSS The Scent Private Accord for Her & Him som tar ännu mer plats och är kryddigare och varmare än originalen. Dofterna bygger på en bas av förförisk Kakao Absolute, som en sensuell twist på originaldofterna.

I herrdoften har man tillsatt sofistikerad Moka för att förhöja den sensuella egenskapen av basens Kakao Absolute. Detta ger ett aromatiskt och kraftfullt djup. Damdoften har kompletterats med söt mandarin och fängslande osmanthusblomma som förstärker basen och ger ett kryddigare intryck.

För vem?

Passar dig som gillar The Scent-parfymerna men vill ha ännu mer djup i doften.

Intense-serien

Boss The Scent Intense-serien har en högre oljekoncentrationen än originalen vilket ger en skarpare och mer hållbar doft. Dessutom har både dam– och herrparfymen kompletterats med nya doftnoter som ger en mer intensiv och varm bas. Spännande kardemumma har tillsatts i herrparfymen och vaniljnoter i både dam- och herrdoften.

För vem?

Om du vill ha en parfym som håller länge och uppskattar vanilj är det här dofterna för dig!

Tipsa dina vänner!