Parfym

Uppdatera parfymgarderoben men utgå från en klassisk doft

Är du sugen på en ny parfym men inte riktigt redo att byta ut din favorit? Då kan du istället välja en ny version av din klassiska doft hemma i badrumshyllan. Här är några bästsäljande parfymer för henne - fast i en ny tappning!

Nordicfeel Lifestyle

Parfym

Ma Vie från Hugo Boss

Ma Vie från Hugo Boss är en blommig och fruktig parfym med noter från svarta vinbär, kaktusackord, rosa fresia och jasmin. Passar utmärkt som dagdoft eller när du vill ge ett dressat intryck på såväl jobblunchen som söndagspromenaden.

Prova också:

Ma Vie Intense ger ett intensivare intryck än sin föregångare Ma Vie. Använd denna variant av doften när du vill utstråla självsäkerhet, som till exempel vid en jobbintervju.

Ma Vie

Hugo Boss
Läs mer

Ma Vie Intense

Hugo Boss
Läs mer

Black Opium från Yves Saint Laurent

Black Opium från Yves Saint Laurent förför med sina varmare doftnoter av rosépeppar, apelsinblomma och päron. Detta är en perfekt parfym för dig som vill ha en unik och aromatisk doft vid speciella tillfällen.

Prova också:

Black Opium Nuit Blanche är en lättare och ungdomligare version av storfavoriten Black Opium. Passar dig som vill ha en parfym som ger ett flirtigt och trendigt intryck.

Black Opium

Yves Saint Laurent
Läs mer

Black Opium Nuit Blanche

Yves Saint Laurent
Läs mer

Viva La Juicy från Juicy Couture

Viva La Juicy är en perfekt dagdoft som funkar lika bra på jobbet som den avslappnade after worken. Parfymen är sammansatt av en underbar blandning av mandarin, vilda bär och kaprifol.

Prova också:

Viva La Juicy Rosé är en fräsch tolkning av den klassiska Viva La Juicy. Denna doft har en fräsch och sofistikerad touch av blommor och citrus. Använd denna variant när du vill framhäva din flirtiga personlighet.

Viva La Juicy

Juicy Couture
Läs mer

Viva La Juicy Rosé

Juicy Couture
Läs mer

Si från Giorgio Armani

Si från Giorgio Armani är en doft som utstrålar en trendig, sofistikerad charm och som grundar sig i noter från bergamott, mandarin och svarta vinbär. Detta är en parfym som inger respekt, intensitet och seriositet.

Prova också:

Si Intense är en rikare och intensivare version av den ursprungliga doften Armani Si. Är du ute efter en spännande och lite mörkare doft för att förtydliga din egen personlighet är denna ett riktigt kap!

Si

Giorgio Armani
Läs mer

Si Intense

Giorgio Armani
Läs mer
Tipsa dina vänner!