Vårstada din hud

Vårstäda din hud

Det är inte bara ditt hem som behöver en rejäl vårstädning. Nu är det dags: ut med det gamla och in med det nya, och gör huden redo för vårlyster!

Nordicfeel Lifestyle

Vårstada din hud

Peeling

Sad but true: utan ett bra grundarbete är mycket av det du gör i onödan. Se till att skrubba bort döda hudceller på både kropp och ansikte för att maximera effekten av dina andra produkter och för att göra din hud redo. Var noga med att inte använda samma peeling överallt, då de stora kornen i en kroppspeeling ofta är för grova för den känsliga hyn i ansiktet.

Vinterpälsen

Säg hej då till vinterhåriga ben och inåtväxande hårstrån – om du rakar benen efter att du har peelat dem minskar risken för denna obehagliga företeelse.

Djuprengöring

Här finns det ett par olika vägar att gå beroende på hudtyp: välj en renande ansiktsmask för att rengöra huden även på djupet, eller en fuktgivande variant som ger törstig hud en riktigt fuktboost.

Återfuktning

Efter en torr och fnasig vinter är det dags att fuktbomba! Välj den konsistens som tilltalar dig mest: ett rikt och cremigt body butter passar dig som vill att effekten och doften sitter kvar länge, medan en body lotion som snabbt går in i huden är perfekt för dig on the go. Återfukta även ansiktet med en creme som både mjukgör och ger lyster.

Tips på produkter

Home Spa

Löwengrip Care & Color

Skonsam kroppsskrubb.

Läs mer

Green Tea

Elizabeth Arden

Återfuktande body lotion.

Läs mer

Hydra Floral

Decléor

Återfuktande ansiktscreme.

Läs mer
Tipsa dina vänner!