Naglar, lila, topplista

Topplista nagellack

Letar du efter de bästa nagellacken? Spana in topplistan med våra 10 bäst säljande nagellacken just nu.

Nordicfeel Lifestyle

Naglar, lila, topplista

Letar du efter ett nytt nagellack som håller och inte skavs av efter en dag? Vi har samlat våra tio bäst säljande nagellack för att göra letandet enklare. Varje nagellack finns i flera olika färger för att du ska kunna uttrycka din personlighet genom färgerna.

Glitterlack

Vi har alla varit där någon gång. Målat på ett glitterlack för en kväll och sen fått kämpa med att få bort det dagen efter. För att lätt kunna få bort glittret rekommenderar vi ett Peel Off-underlack. Med det kan du lätt dra bort lacket utan nagellacksborttagning. Du kan också använda det om du vill byta nagellacksfärg ofta utan att slita för mycket på nageln.

Tips för längre hållbarhet

För att underlätta appliceringen kan du måla varje nagel i tre tunna drag, ett i mitten och ett på varje sida, några millimeter från nagelbandet. Det kommer inte synas att det är några millimeter kvar och du behöver inte oroa dig för att måla utanför. Tunna lager håller bättre än tjocka, vill du ha mer täckning kan du vänta tills lacket är yttorrt och måla på ett tunt lager till. Testa också att bättra på ditt topplack varannan dag för att öka hållbarheten på nagellacket under.

Topplista nagellack:

1. Nail Lacquer

OPI
Läs mer

2. Nail Polish

Makeup Revolution
Läs mer

3. Wonder Nail

Isadora
Läs mer

4. I Heart Makeup Nail Geek

Makeup Revolution
Läs mer

5. Mini Nail Polish

Depend
Läs mer

6. Gel Couture Nail Polish

essie
Läs mer

7. Color Show Nail Polish

Maybelline
Läs mer

8. 7 Day Hybrid Polish

Depend
Läs mer

9. Top Coat

essie
Läs mer

10. O2 Nail Polish

Depend
Läs mer

Psst, ett extra tips är att måla lite överlack på toppen av nageln för att undvika skav på nageltoppen.

Nagellack topplista 2019

Topplistan är baserad på försäljning och trend hos NordicFeel som är en ledande aktör inom smink i hela Norden. Listan uppdateras kontinuerligt för att du som besökare ska hitta de mest aktuella nagellacken.

Tipsa dina vänner!