Topplista nagellack

Letar du efter de bästa nagellacken? Spana in topplistan med våra 10 bästsäljande nagellacken just nu.

Nordicfeel Lifestyle

Letar du efter ett nytt nagellack som håller och inte skavs av efter en dag? Vi har samlat våra tio bäst säljande nagellack för att göra letandet enklare. Varje nagellack finns i flera olika färger för att du ska kunna uttrycka din personlighet genom färgerna.

Glitterlack

Vi har alla varit där någon gång. Målat på ett glitterlack för en kväll och sen fått kämpa med att få bort det dagen efter. För att lätt kunna få bort glittret rekommenderar vi ett Peel Off-underlack. Med det kan du lätt dra bort lacket utan nagellacksborttagning. Du kan också använda det om du vill byta nagellacksfärg ofta utan att slita för mycket på nageln.

Tips för längre hållbarhet

För att underlätta appliceringen kan du måla varje nagel i tre tunna drag, ett i mitten och ett på varje sida, några millimeter från nagelbandet. Det kommer inte synas att det är några millimeter kvar och du behöver inte oroa dig för att måla utanför. Tunna lager håller bättre än tjocka, vill du ha mer täckning kan du vänta tills lacket är yttorrt och måla på ett tunt lager till. Testa också att bättra på ditt topplack varannan dag för att öka hållbarheten på nagellacket under.

Topplista nagellack

 1. 1

  Classic 13,5 ml

  Essie
 2. 2

  Nail Lacquer 15 ml

  OPI
 3. 3

  Nail Color Cream 5 ml

  Mavala
 4. 4

  Nail Color Pearl 5 ml

  Mavala
 5. 5

  Nail Color Cream 5 ml

  Mavala
 6. 6

  Nail Color Pearl 5 ml

  Mavala

Psst, ett extra tips är att måla lite överlack på toppen av nageln för att undvika skav på nageltoppen.

Nagellack topplista 2023

Topplistan är baserad på försäljning och trend hos NordicFeel som är en ledande aktör inom smink i hela Norden. Listan uppdateras kontinuerligt för att du som besökare ska hitta de mest aktuella nagellacken.

Tipsa dina vänner!