the balm

Swatches: flytande läppstift

Flytande läppstift är praktiskt och supersnyggt! Här swatchar jag The Balms kit Meet Matte Hughes som innehåller sex nyanser.

Madelene

the balm

Flytande läppstift

Meet Matte Hughes (6 Pcs Of Mini Long-Lasting Liquid Lipsticks) består av 6 stycken miniversioner av The Balms populära “Meet Matte Hughes” flytande läppstift. Detta kit är perfekt att ge bort i gåva till någon som gillar flytande läppstift. Dessa har enligt min mening en jättebra formula med tanke på att den inte är uttorkande samtidigt som den sitter som berget.

Färgerna är superfina och passar de flesta hudtoner. De doftar dessutom fantastiskt – mintchoklad vilket jag personligen älskar, men är man känslig för doft så kan det vara en nackdel men doften försvinner snabbt efter man applicerat läppstiftet.

Detta kit gör det även möjligt att testa färger man kanske i vanliga fall inte brukar använda och vem blir ibland inte sugen på testa något nytt? De innehåller endast 1,2 ml per styck vilket inte är särskilt mycket men jag upplever de väldigt dryga då pigmenteringen är förträfflig och kräver endast en applikation. Den lilla storleken gör de även perfekta att ta med i partyväskan eller varför inte i bakfickan på ett par byxor.

Min favoritfärg är Committed – passar till allt. Fullpott för dessa och perfekt som födelsedagspresent eller gåva till någon man tycker extra mycket om!

Här hittar du allt från The balm

Shoppa kittet här:

 1. Meet Matt(e) Hughes

  the Balm
  329 kr Tillfälligt slut

Fina full size-nyanser:

 1. Meet Matt(e) Hughes

  the Balm
 2. -50%

  Meet Matt(e) Hughes

  the Balm
 3. Meet Matt(e) Hughes

  the Balm
  105 kr Tillfälligt slut Flera varianter
Tipsa dina vänner!