Höstens trendigaste röda läppar

Hösten är äntligen här och det innebär att vi plockar fram våra röda läppstift och investerar i nya! Det finns en mängd nyanser att välja på, men här har vi samlat höstens perfekta röda kulörer.

Anna-Sara

Det är inte alltid lätt att veta var man ska börja när man köper ett rött läppstift, det finns en mängd olika röda nyanser. Därför har vi samlat flera röda läppstift i precis rätt kulör!

Iconic Red

Vissa röda nyanser är ikoniska. Det här är en av dem. Den här färgen kan i princip alla bära upp och det är en klassiker av en anledning. Den är smickrande, elegant och kraftfull. Visa vem du är med ditt läppstift! Matcha med en vingad, skarp eyeliner eller en väldigt clean look. Med den här färgen är du aldrig fel ute och verkligen inte i höst.

Scarlet Silhouette 346

L'Oréal Paris

Color Riche Lipstick Matte Obsession

Läs mer

Perfect Red

Nyx Professional Makeup

Matte Lipstick

Läs mer

Grenadine

Färgen som spås bli höstens trendigaste färg. Det är en vacker röd med en gnutta orange i. Det innebär att den bland annat är väldigt smickrande på varma hudtoner. Grenadine passar också perfekt för den som vill testa någonting lite nytt men inte vill gå all in i höst med mörkrött, vinrött eller plommonlila. Våga satsa på en varma kulör i höst!

Crush

gloMinerals

Suede Matte Crayon

Läs mer

Mandarine

IsaDora

Perfect lipliner

L'Oréal Paris Läs mer

Shiny Water

Lumene

Nordic Seduction Lipshine

Läs mer

Vinröda

Burgundy eller plommonlila känns helt rätt rätt (som många andra höstar!). Vampire glam? Det bästa av två världar! Hur som helst så förstår vi varför den här färgen kommer tillbaka, vi älskar den och den är här för att stanna. Ta hösten med storm och bär den mörkröda färgen självsäkert!

Här hittar du alla röda läppstift.

Läs också: Så får du kyssvänliga läppar

Plum Punch

Isadora

Ultra Matt Liquid Lipstick

Läs mer

Dracula Blood

L'Oréal Paris

Infallible Lip Paint

Läs mer

Queen

BareMinerals

Gen Nude Radiant Lipstick

Läs mer
Tipsa dina vänner!