Topplista Filorga: 10 produkter du inte vill missa i höst

Filorga - varumärket som har tagit hela världen med storm de senaste åren! Filorgas produkter har snabbt blivit omtyckta för sina effektiva resultat, mjuka formulas och sitt breda utbud. Vi kan garantera att du kommer förälska dig i varumärket så fort du testat. Läs mer och inspireras av Filorgas topp 10 proudkter här!

Sanna

Filorga är mest känt för sina effektiva anti-ageing produkter men erbjuder produkter för alla åldrar och hudtyper. Varumärket har ett stort fokus att fylla de glapp som finns på marknaden inom hudvård och har tagit fram unika serier som Time-Filler, Oxygen-Glow, Age-Purify och Skin-Unify. Serier som alla är fokuserade på att lösa specifika problemområden.

Vi kan därför nästan garantera att Filorga har något som passar just din hud, men ibland kan det vara skönt med lite hjälp på traven. Filorgas topp 10 är bästsäljare av en anledning, använd den här listan för att inspireras av vad andra tycker om och prova du med!

Filorga topp 10:

 1. 1

  Time-Filler 5XP Cream 50 ml

  FILORGA

  En multi-korrigerande ansiktskräm som minimerar och förebygger djupa rynkor och torrhetsrynkor. Med hyaluronsyra och peptider gör den din hud fyllig, upplyft och slät.

 2. 2

  Optim-Eyes 15 ml

  FILORGA

  Ögonkräm som trollar bort mörka ringar, svullnader och fina linjer. Perfekt till vintern och under mörkare dagar för att se pigg och fräsch ut.

 3. 3

  Time-Filler Eyes 15 ml

  FILORGA

  Ett passande komplement till Time-Filler ansiktskräm är den här ögonkrämen. Även denna minimerar rynkor och ger volym till huden kring ögonen för en upplyftande effekt.

  635 kr Tillfälligt slut
 4. 4

  Foam Cleanser 150 ml

  FILORGA

  Filorgas mest populära rengöring - Foam Cleanser. Avlägsnar smink och orenheter effektivt och skonsamt med en härligt löddrande formula.

 5. 5

  Oxygen-Glow Cream 50 ml

  FILORGA

  Boosta huden i höst med Oxygen Glow! En ansiktskräm som suddar ut imperfektioner, verkar volymgivande, återfuktande och ger dig omedelbar lyster.

 6. 6

  NCEF-Reverse Cream 50 ml

  FILORGA

  Vrid tillbaka klockan med NCEF-Reverse dagkräm. Krämen förnyar din huds kvalitet genom att verka närande och reparerande. Resultatet? Fast hud, ny lyster och mindre rynkor.

 7. 7

  Global-Repair Cream 50 ml

  FILORGA

  En närande och återfuktande dagskräm som passar bra för mogen och livlös hud. Med intensivt återuppbyggande egenskaper återfuktar den och stramar upp slappa ansiktsdrag och trött hud.

 8. 8

  NCEF-Reverse Eyes 15 ml

  FILORGA

  Ögonkräm som reducerar rynkor, mörka ringar, påsar och ökar hudens fasthet. Precis som NCEF-Reverse dagkräm ger den din hud näring och reparerar på djupet.

 9. 9

  NCEF-Night Mask 50 ml

  FILORGA

  En revitaliserande nattmask som gör att du vaknar upp med synligt yngre och utvilad hy direkt när du vaknar! Masken verkar med sina aktiva ingredienser under natten för att ge dig förbättrad hudkvalitet och strålande lyster.

 10. 10

  Time-Filler Intensive Serum 30 ml

  FILORGA

  Effektivt anti-rynk serum som minimerar och förebygger alla typer av rynkor. Serumet har en kombinerad peeling- och fillereffekt som polerar huden, fyller ut rynkor och gör huden mjukare än någonsin.

Tipsa dina vänner!