Metal dx

Serien för färgat & blekt hår: Metal DX

Låt oss presentera serien för dig med färgat eller blekt hår! Används efter alla typer av professionell hårfärgning eller blekning. Läs mer om alla produkter här!

Nordicfeel Lifestyle

Metal dx

Om Metal DX

Har du upplevt att du får opålitliga färgresultat efter att ha färgat håret? Se hit! L’Oréal Professionnel har i samarbete med Ioannina University, upptäckt att det är den metall som finns inuti hårfibern som orsakar opålitliga färgresultat och gör så att håret går av. Efter tekniska behandlingar blir hårfibern mer porös och tenderar att absorbera mer metall. Därför är det viktigt att fortsätta att vårda ditt hår och skydda håret från att nya metallpartiklar ackumuleras.

L’Oréal Professionnel har utvecklat ett protokoll med en molekyl som är liten nog att angripa metall som finns inuti hårfibern: Glicoamine. Denna molekyl är kärnan av Metal DX och i serien finns tre produkter.

Steg 1: schampo

Serie Expert Metal DX Shampoo är en del av en hårvårdserie som avlägsnar metallpartiklar. Används efter alla typer av professionell hårfärgning eller blekning. Produkten, som är berikad med Glicoamine och Ionene, rengör hårfibern genom att avlägsna anhopningar av metallpartiklar, så som koppar.

 1. Metal DX Shampoo 300 ml

  L'Oréal Professionnel

Steg 2: hårmask

Serie Expert Metal DX Mask är en rengörande creme som öppnar nya dörrar för prestanda och sensoriska upplevelser. Den har en tät konsistens som skapar ett generöst skum, vilket gör den enkel att fördela och skölja ur. Den har utvecklats för att vara skonsam mot färgat, slingat eller blekt hår, samtidigt som den avlägsnar överflödig metall. Den skyddande hårinpackningen är en lätt creme som ger näring till hårfibern på djupet. Denna hårinpackning minskar nivån av porositet i behandlat hår, och ger bättre skydd mot att nya metallpartiklar ackumuleras.

Användning

Använd efter schamponering med Anti-metal Cleansing Cream shampoo för optimala resultat. Applicera hårinpackningen jämnt i rent, handdukstorkat hår. Låt verka i 1 minut. Skölj noggrant.

 1. Metal DX 250 ml

  L'Oréal Professionnel
  408 kr Tillfälligt slut

Steg 3: superolja

Metal DX Oil är en koncentrerad olja som skyddar håret från ansamlingar av metallpartiklar. Håret blir omedelbart starkare och mer välmående med mindre brustna hårstrån. Dessutom skyddar den mot värme upp till 230°C.

Här hittar du allt från L’Oréal Professionnel.

 1. -25%

  Metal DX Anti-Deposit Protector Concentrated Oil 50 ml

  L'Oréal Professionnel
  344.25 kr 459 kr Lägg i varukorgen
Tipsa dina vänner!