hudvård sommar

Så får du sommarfräsch hy

Efter att ha jobbat som hudterapeut i elva år har jag samlat på mig en hel del favoriter. Här listar jag mina topp fem-produkter jag inte kan vara utan i sommar!

Hudterapeut Maggi

hudvård sommar

Vitamin som ger lyster

Serum C från Maria Åkerberg är en härlig C-vitaminboost. Det är en perfekt after sun-produkt som jag gärna lägger före min nattcreme för att hjälpa huden att återhämta sig. Stort plus för att den ger en riktig energikick till huden.

  1. Serum C 30 ml

    Maria Åkerberg

Protect your face

Jag har blivit lite kär i Sensais Cellular Performance dagcreme med SPF 25. Den är lätt i konsistensen, sjunker snabbt in i huden och ger en fin lyster. Blev snabbt en favorit som får hänga med hela sommaren.

Solkysst hud

Årets bästa brun-utan-sol levereras av James Read. Produkterna är ett måste i mitt badrumsskåp och jag får en toppenfin, gyllene färg som torkar snabbt utan ränder. Jag kommer att vilja vara barbent hela sommaren!

En sommarsufflé

Doften av salt, havsbris och mandarin gör Elizabeth Ardens White Tea body creme till en dröm att smörja in sig med! Jag älskar den här som är krämig och återfuktande, med en behaglig doft. Perfekt för att bevara sommarens färg.

  1. White Tea 400 ml

    Elizabeth Arden

Alltid i resväskan

Familjen älskar att lägga ansiktsmasker! Blue Marine Algae Mask från Peter Thomas Roth följer alltid med på solsemestern och passar utmärkt för olika hudtyper. Den lugnar, återfuktar och lämnar en fin lyster efter sig.

Tipsa dina vänner!