Sustainable Beauty

5 produkter som ger naturligt glow

Vill du göra medvetna skönhetsval? Här är mina ekologiska, naturliga och veganska produkter som får följa med i min sommarnecessär.

Anna-Sara

Sustainable Beauty

Lyster i dagar

EGF Serum från Bioeffect är helt klart ett lyxigt serum som ger min hy en fantastisk lyster. Perfekt under sommaren när sminket ofta blir liggande i necessären och det sista jag vill är att se glåmig ut. Serumet funkar också som ögoncreme och dag- och nattcreme! Det är dessutom helt veganskt!

 1. -20%

  EGF Serum 15 ml

  Bioeffect
  1156 kr 1445 kr Lägg i varukorgen

Maxa glöden

Om du är ute efter en multiolja är Huile Prodigieuse från NUXE perfekt. På resan agerar den både hår- och kroppsolja. Den ger ett vackert skimmer och drar fram det bästa av solbrännan. Jag applicerar den på nyckelben och ben för ett fint glow.

 1. -15%

  Huile Prodigieuse OR 50 ml

  Nuxe

Gloss Gloss Gloss

Att skippa de matta läpparna och starka färgerna känns skönt i sommarsolen. Med färg i ansiktet och glossiga läppar kan det bara inte bli fel! NYX Crème Brulee har en vacker nyans, klibbar inte och doftar fantastiskt. Det här funkar hela dagen – från strandhäng till after beach.

 1. Butter Gloss 8 ml

  NYX Professional Makeup

Boosta brännan

Jag ligger gärna med en hatt i skuggan i stället för att sola. Men för att boosta den naturliga färgen jag får av att vara utomhus är Maria Åkerbergs Tan in a Bottle perfekt. Den återfuktar och ger ett naturligt resultat

 1. Tan In A Tube 100 ml

  Maria Åkerberg

Frizz-elimineraren

Jag avgudar beachlooken, men saltvatten och sol torkar lätt ut håret. Därför ser jag till att använda en hårinpackning minst en gång i veckan och det är alltid True Soft från Maria Nila. Förutom att den ger mjukt och vackert hår skyddar den också mot UV-strålning!

 1. True Soft 250 ml

  Maria Nila
Tipsa dina vänner!