Sustainable Beauty

5 produkter som ger naturligt glow

Vill du göra medvetna skönhetsval? Här är mina ekologiska, naturliga och veganska produkter som får följa med i min sommarnecessär.

Anna-Sara

Sustainable Beauty

Lyster i dagar

EGF Serum från Bioeffect är helt klart ett lyxigt serum som ger min hy en fantastisk lyster. Perfekt under sommaren när sminket ofta blir liggande i necessären och det sista jag vill är att se glåmig ut. Serumet funkar också som ögoncreme och dag- och nattcreme! Det är dessutom helt veganskt!

 1. EGF Serum 15 ml

  Bioeffect

Maxa glöden

Om du är ute efter en multiolja är Huile Prodigieuse från NUXE perfekt. På resan agerar den både hår- och kroppsolja. Den ger ett vackert skimmer och drar fram det bästa av solbrännan. Jag applicerar den på nyckelben och ben för ett fint glow.

 1. Huile Prodigieuse OR 50 ml

  Nuxe

Gloss Gloss Gloss

Att skippa de matta läpparna och starka färgerna känns skönt i sommarsolen. Med färg i ansiktet och glossiga läppar kan det bara inte bli fel! NYX Crème Brulee har en vacker nyans, klibbar inte och doftar fantastiskt. Det här funkar hela dagen – från strandhäng till after beach.

 1. Butter Gloss 8 ml

  NYX Professional Makeup

Boosta brännan

Jag ligger gärna med en hatt i skuggan i stället för att sola. Men för att boosta den naturliga färgen jag får av att vara utomhus är Maria Åkerbergs Tan in a Bottle perfekt. Den återfuktar och ger ett naturligt resultat

 1. Tan In A Tube 100 ml

  Maria Åkerberg

Frizz-elimineraren

Jag avgudar beachlooken, men saltvatten och sol torkar lätt ut håret. Därför ser jag till att använda en hårinpackning minst en gång i veckan och det är alltid True Soft från Maria Nila. Förutom att den ger mjukt och vackert hår skyddar den också mot UV-strålning!

 1. True Soft 250 ml

  Maria Nila
Tipsa dina vänner!