Topplista kvällsparfymer

6 måsten i nyårsnecessären

Fira in det nya året i en snygg bas och skimrande detaljer. Här har makeup-artisten Nathalie Starcevic valt ut produkterna som trollar fram en festlook på sekunder!

Alexandra

Topplista kvällsparfymer

1. Maxa basen

Få din bas att se flawless ut hela dagen genom att använda en primer under din foundation. Facefinity All Day Primer hjälper till att jämna ut hudtonen samt reducerar synligheten av fina linjer och porer utan att täppa igen.

2. It’s all about the base

Facefinity All Day Flawless är en perfekt festfoundation som ger en hög täckning och matt finish. Applicera bara foundation där det verkligen behövs. Starta i mitten av ansiktet och tona sedan utåt. På så vis lyser din egen hy igenom och resultatet blir inte så platt.

 1. Facefinity All Day Flawless Foundation 30 ml

  Max Factor
  189 kr Tillfälligt slut Flera varianter

3. Magisk nyårsblick

Med Wonder’Swipe kan du skapa magi! Applicera som en vanlig eyeliner eller använd som ögonskugga genom att sudda försiktigt uppåt mot globlinjen med fingrarna.

 1. Wonder Swipe 2-in-1 Liner 1.7 ml

  Rimmel London
  109 kr Tillfälligt slut

4. Fransar med volym

Black Magic Mascara ger svarta ögonfransar med mycket volym. Mascaran håller fransarna böjda hela nyårskvällen och tvättas enkelt bort med bara varmt vatten.

5. Lackat för fest

Miracle Gel är ett hållbart, slitstarkt och skinande nagellack som håller i flera dagar! Den nya röda favoriten Good Cherr-Y höjer enkelt feststämningen inför säsongens alla tillställningar.

6. Pigga ögon

En ögonfransböjare är mångas must-have och när du väl har provat är det svårt att klara sig utan. Använd Classic Lash Curler för att få en öppnare blick och fransar som ser betydligt längre ut!

 1. Classic Lash Curler

  Tweezerman
  218 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!