brun utan sol topplista

Topplista: Brun utan sol

Letar du efter en riktigt bra brun utan sol? I så fall behöver du inte leta mycket längre! Här är våra bästsäljande brun utan sol-produkter.

Anna-Sara

brun utan sol topplista

Brun utan sol

Brun utan sol finns i en mängd olika former. Lotion, gel, mousse, spray och olja är de vanligaste. Alla gör dig brun och du kan välja variant efter personlig preferens. Spray är bra för platserna på kroppen som är svåra att nå (ryggen till exempel!), lotions brukar även bidra med extra fukt, och mousse torkar väldigt fort.

Det finns även brun utan sol som gör dig brun av en applicering. Vill du ha en naturlig färg som är lätt att styra över kan en gradual tan vara bättre. Här får du lite mer färg för varje applicering och det tar ett par dagar att bygga upp en önskvärd färg.

För att slippa en irriterad hy rekommenderar vi att du två olika BUS-produkter. En för kroppen och en som är speciellt anpassad för ansiktet. Vill du inte investera i två stycken, läs noga så att din brun utan sol kan användas i ansiktet. Du skulle inte använda samma lotion på benen som i ansiktet – tänk likadant när det gäller brun utan sol!

Här hittar du alla brun utan sol produkter hos NordicFeel.

Topplista: Brun utan sol

Brun utan sol topplista 2018

Topplistan är baserad på försäljning och trend hos NordicFeel som är en ledande aktör på i Norden. Listan uppdateras kontinuerligt för att du ska hitta de mest aktuella produkterna.

Tipsa dina vänner!