Ung kvinna, Badkar, Smörjer in sig, Olja

5 produkter som ger dig sammetslen hud

Vårda huden med en närande och energigivande kroppsolja och låt samtidigt solbrännan sitta lite längre. Jag listar fem favoriter som vårdar din hud och lämnar den mjuk, smidig och full av lyster.

Hudterapeut Maggi

Ung kvinna, Badkar, Smörjer in sig, Olja

Nuxe Huile Prodigieuse – Multi-Purpose Dry Oil Face, Body and Hair

En närande, reparerande och skyddande hudcocktail för hela kroppen som förnyar hudens celler och motverkar för tidigt åldrande. Huile Prodigieuse är en fantastisk ”all over body-produkt” som har en mirakeleffekt på hår och hud och har dessutom goda effekter på hudbristningar.

Estelle & Thild Sparkling Citrus Bloom

Med en delikat blandning av näringsrika och naturliga oljor vårdar Sparkling Citrus Bloom huden och lämnar den behagligt återfuktad och silkeslen. En uppiggande behandling för hela kroppen med dofter av saftiga citrusfrukter och mynta som låser in fukten i huden baserat på en blandning av ekologiskt certifierade ingredienser.

Weleda Sea Buckthorn Body Oil

Vårda och mjukgör torr hud med Sea Buckthorn Body Oil. En fruktigt naturlig och dermatologiskt testad olja berikad med närande havtornsolja och sesamolja som är rika på essentiella fettsyror, vilka hjälper huden att bibehålla en bra fuktbalans samtidigt som de motverkar uttorkning. Njut av en sammetslen hud med doft av frisk mandarin och apelsin.

Elisabeth Arden Eight Hour All-Over Miracle Oil

Eight Hour All-Over Miracle Oil är en lyxig kroppsolja som vårdar och återfuktar. En allt-i-ett-produkt som kan användas på kroppen, i ansiktet eller i håret. Oljan är milt parfymerad med en subtil citrusdoft.

Decléor Aromessence Encens - Nourishing Rich Body Oil

Aromessence Encens Nourishing Rich Body Oil med sötmandel och essentiella fettsyror  har en mjukgörande och lugnande effekt på huden. En lyxig blandning som masseras in på huden över hela kroppen och skapar en stunds ljuvlig njutning.

Shoppa oljorna

Huile Prodigieuse – Multi-Purpose Dry Oil Face, Body and Hair

Nuxe
Läs mer

Sparkling Citrus Bloom

Estelle & Thild
Läs mer

Sea Buckthorn Body Oil

Weleda
Läs mer

Eight Hour All-Over Miracle Oil

Elisabeth Arden
Läs mer

Aromessence Encens - Nourishing Rich Body Oil

Decléor
Läs mer
Tipsa dina vänner!