SPF skydd

Njut av vårsolen med SPF

Dags att skämma bort huden med hälsosamma strålar och ett underbart glow. Vi ger dig produkterna som förbättrar och skyddar i ett och låter dig njuta av vårsolen lite extra.

NordicFeel Lifestyle

SPF skydd

Finare hud med BB-Cream ”Beauty Balm”

Lyxiga Shiseido Perfect Hydrating BB Cream med SPF 35 skyddar huden från solens skadliga strålar och ger en naturlig täckning med en ljus, livlig finish. Bibehåll hudens fuktbalans och skapa en strålande och hälsosam glöd samtidigt som upplevelsen av porer och ojämnheter minskar.

En magisk allt-i-ett produkt som får huden att stråla utan att se för sminkad ut. Clarins BB Skin Perfecting Cream med SPF 25 ger en naturligt mjuk och vacker hud med en genomskinlig finish. Återuppliva trött hud med antioxidant-rik kiw och skydda huden från negativ miljöpåverkan genom ett trippel anti-föroreningskomplex, anti-UV (100% mineral filter) och skydd mot fria radikaler.

”Color & correct” med CC-Cream

Täckning och korrigering i ett. Lancôme Miracle CC Cream är en fuktighetskräm som förminskar bristningar och lämnar huden mjuk och smidig. Uppnå perfektion, samtidigt som huden skyddas från solens skadliga strålar med SPF 50. Njut av en hud som känns återfuktad, len och fri från rödhet.

Foundation med SPF

Facefinity All Day Flawless Foundation är en lätt täckande foundation som ger ett naturligt strålande resultat samtidigt som huden återfuktas. En foundation som jämnar ut din hudton samt mjukgör, stärker och skyddar huden med SPF 20.

En silkeslätt foundation som ger en jämn och naturlig bas. Fluid Finish Lasting Velvet Foundation med SPF 15 smälter perfekt in i huden och korrigerar ojämnheter utan att skapa ett för tjockt lager i ansiktet.

Läs också Så får du en snygg fuskbränna med brun utan sol

Shoppa här:

Shiseido BB cream

Perfect Hydrating BB Cream

Shiseido
Läs mer
BB Skin Perfecting Cream

BB Skin Perfecting Cream

Clarins
Läs mer
City Miracle CC Cream

City Miracle CC Cream

Lancôme
Läs mer
3 in 1 foundation

Facefinity All Day Flawless Foundation

Max Factor
Läs mer
Fluid Finish Lasting Velvet Foundation

Fluid Finish Lasting Velvet Foundation

Sensai
Läs mer
Tipsa dina vänner!