Hudvård från LNDA

Julklappstips: Lyxig hudvård från LNDA Skincare

En perfekt julklapp till någon som redan har allt? Hudvård från LNDA! Här hittar du skönhet för alla hudtyper, med effektiva ingredienser som ger strålande resultat.

Hudvård från LNDA

Skäm bort någon du tycker om med en lyxig ansiktskräm. Luxe Lift har en krämig formula som skyddar och återfuktar utan att tynga ner. Krämen passar mogen hy och den som vill ha en upplyftande effekt med fint glow.

 1. Luxe Lift No.1 Day Cream 50 ml

  Linda Johansen Skincare

  Upplyftande och lystergivande ansiktskräm

  999 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Flytande guld i present? Ja, tack! 24K Gold Serum passar alla hudtyper och åldrar och fokuserar på att boost hudens cellförnyelse, något som resulterar i en välmående, lysterfull och återfuktad hud.

 1. 24K Gold Serum 30 ml

  Linda Johansen Skincare

  Boostar hudens cellförnyelse

  699 kr Tillfälligt slut Flera varianter

LNDA erbjuder flera effektiva serum-boosters för olika behov. Multi Peptide är fullproppad med aminosyror, antioxidanter och näringsgivare som stärker och reparerar mogen hy för en uppstramande effekt.

 1. Multi Peptide Skin Booster 15 ml

  Linda Johansen Skincare

  Stärker & reparerar mogen hy

  539 kr Tillfälligt slut

Face Saver Mask är en ultimat present till den som alltid är på språng. På endast fem minuter låser masken in fukt i upp till 24 timmar, förbättrar hudens struktur och ger en silkeslen finish. Passar alla hudtyper och åldrar.

 1. Face Saver Mask 100 ml

  Linda Johansen Skincare

  Få silkeslen hud på fem minuter

  629 kr Tillfälligt slut Flera varianter
Tipsa dina vänner!