Populära hudvårdsmärken

5 hudvårdsserier du måste veta om

Lär känna några av våra professionella hudvårdsserier. Märken som vårdar, skyddar, återfuktar och skapar mirakel för din hud. Jag berättar hemligheterna bakom och plockar favoriterna du inte får missa.

Hudterapeut Maggi

Populära hudvårdsmärken

Decléor

Med kunskap som tusenårig läkekonst från Kina och den senaste tekniken inom modern aromaterapi erbjuder Decléor ett exklusivt sortiment av skönhet med produkter för hela kroppen.

Missa inte Aroma Night Rose D´orient Soothing Night Balm – ett ljuvligt doftande nattbalsam för dig med känslig hud som omedelbart lugnar rodnader, gör huden mjuk, behaglig och motståndskraftig mot yttre påfrestningar, samtidigt som hudens ytliga blodkärl stärks.

Hitta alla produkter från Decléor här.

Bästsäljare från Decléor

Aroma Night Rose D'orient Soothing Night Balm

Decléor
Läs mer

Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse

Decléor
Läs mer

Hydra Floral Multi-protection 24H Moisture Activator Light Cream

Decléor
Läs mer

Sensai

Sensai tar sin inspiration från strävan efter oändlig skönhet. Avancerad hudvård kombineras med den överlägsna kraften hos ingrediensen Koishimaru-silke. Blandningen av vetenskap och natur fungerar i harmoni med kroppen och skapar en silkeslen, fulländad hud som framhäver varje kvinnas unika skönhet.

Missa inte Sensai Silky Purifying Silk Peeling Mask – en unik peelingmask av krämtyp med en lyxig mild silkesformula innehållandes Silk Scrub som varsamt men grundligt avlägsnar döda hudceller och orenheter. Låt masken verka avslappnande i en minut och få en återfuktad och klar hud med vacker lyster.

Hitta alla Sensai produkter här.

Bästsäljare från Sensai

Silky Purifying Silk Peeling Mask

Sensai
Läs mer

Cellular Performance Emulsion II (Moist)

Sensai
Läs mer

Cellular Performance Lotion II (Moist)

Sensai
Läs mer

Dermalogica

Optimala resultat på kort tid. Dermalogica låter dig skapa den perfekta hudvårdsrutinen som matchar det moderna livet. Samtliga produkter är icke-kommedogena, vilket innebär att de verkar utan att täppa till hudens porer. De är även fria från mineraloljor, lanolin, irriterande färg- och parfymämnen samt uttorkande alkohol.

Missa inte Dermalogica Skin Hydrating Booster – en fuktexplosion för torr hy. Huden slätas ut, återfår sin lyster och fina linjer minimeras. Med en koncentrerad kompott av fuktgivande hyaluronsyra och närande algextrakt återställs hudens funktbalans.

Hitta alla produkter från Dermalogica här.

Bästsäljare från Dermalogica

Skin Hydrating Booster

Dermalogica
Läs mer

Multi-Active Toner

Dermalogica
Läs mer

Active Moist

Dermalogica
Läs mer

Exuviance

Ett exklusivt och professionellt hudvårdsmärke som skapats av de läkare som upptäckte alfahydroxisyrateknologin (AHA). Exuviance är känt för sina högeffektiva hudvårdsprodukter.

Missa inte Exuviance Antioxidant Perfect 10 Serum – en ”måste ha-produkt” i badrumsskåpet med en unik formulering. Huden blir mer elastisk och skyddas mot fria radikaler. Serumet hjälper huden genom att förhindra nedbrytningen av friska celler, kollagen och elastin.

Här hittar du alla Exuviance produkter.

Bästsäljare från Exuviance

Antioxidant Perfect 10 Serum

Exuviance
Läs mer

Evening Restorative Complex

Exuviance
Läs mer

Purifying Cleansing Gel

Exuviance
Läs mer

Hey Honey

Detta moderna varumärke erbjuder hudvård anpassat för dig som inte har mycket tid eller vill att hudvården ska ta tid, du får bestående effekter med minimala steg. Huvudingredienserna honung och propolis har antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper och är därför perfekta för dig med problemhy.

Missa inte bästsäljaren Good Morning Honey Silk Facial Serum som förutam att fungera som ett serum även kan användas som primer under ditt smink. Din hud skyddas och får en elegant lyster.

Hitta alla Hey Honey produkter här.

Bästsäljare från Hey Honey

Good Morning Honey Silk Facial Serum

Hey Honey
Läs mer

24seven Honey Day & Night Cream

Hey Honey
Läs mer

Take It Off Exfoliating Honey Peel Off Mask

Hey Honey
Läs mer
Tipsa dina vänner!