Styling

Håll din frisyr på plats

Förbered din frisyr steg för steg och få ett hår som håller kvällen igenom. Med rätt produkter, bra verktyg och några extra trick får du de perfekta lockarna, plattningen eller uppsättningen att stå emot de största påfrestningarna.

Nordicfeel Lifestyle

Styling

Preppa redan i duschen

Halva jobbet gör du genom att preparera håret rätt. Planerar du att ha stora lockar med stadga är ett volymgivande schampo och balsam att föredra. Ska du platta håret är ett fuktgivande schampo och balsam med sleeking-effekt ett smart trick som tillför extra glans till den perfekta plattningen.

Styla rätt

Värmeskydda alltid håret innan du använder värmeverktyg. Om du planerar att locka håret så är ett trick som får lockarna att hålla länge att spraya varje slinga med en spray innan du lindar den runt locktången.

En elegant hårtail sitter extra bra om du använder två snoddar istället för en och en uppsättning med nålar hålls bäst på plats om du fäster nålarna med öppningen nedåt, eftersom de då inte glider ur lika lätt när du rör på dig.

Produkterna att plocka med i väskan

Även om du har gjort alla rätt så kan lite extra finish behövas under kvällen. Lägg en spray eller ett serum i väskan och stryk lite extra glans över ett plattat hår för att ta bort eventuella småhår eller applicera lite extra volymspray eller en glansspray över lockarna för ett perfekt resultat som håller kvällen igenom.

Läs också Steg för steg: romantiska lockar med inbakad fläta

Tips på produkter

Discipline Shampoo

Kérastase
Läs mer

Hair Grips Dark

Nordicfeel Beauty Needs
Läs mer

Masterpiece

TIGI Bed Head
Läs mer
Tipsa dina vänner!