Olaplex nr3

Så använder du Olaplex no.3

Olpaplex blev en riktig snackis när produkten kom ut på marknaden och den ska ge håret en starkare och friskare känsla och göra håret mjukt, lent och glansigt. Jag testade Olaplex no.3 för hemmabruk!

Sara Nilsson

Olaplex nr3

Det har pratats en hel del om denna produkt och vad den egentligen gör, men vad vi alla kan enas om är att den kan rädda ett hår som utsatts för värmeverktyg, kemiska behandlingar och annat som sliter på håret. I finare ord så reparerar Olaplex svavelbindningarna i håret.

Hur jag använder Olaplex

Red ut

Kamma håret så att du inte har några tovor. Detta gör jag alltid innan jag duschar så är det enklare att borsta håret efteråt. Duscha och schamponera ditt hår som vanligt. Krama ur håret på överflödigt vatten och handdukstorka det lätt.

Applicera

Applicera Olaplex i hela håret och kamma igenom det för att se till att produkten inte missat något parti. Sedan brukar jag låta produkten verka i minst 1 timme. Ibland kan jag även sova i det.

Skölj

Skölj ur hela håret noggrant. Jag brukar även använda schampo mitt hår efter jag sköljt ur produkten för att se till att jag fått ur allt.

Återfukta

Sedan brukar jag använda en återfuktande hårinpackning i några minuter och avsluta med ett bra balsam. För ett starkt och hälsosamt hår behöver det även fukt så jag använder alltid hårserier som tillför mycket fukt. Använd leave-in balsam eller hårolja för att skydda håret ytterligare, låt sedan håret lufttorka.

Efter denna procedur känns alltid mitt hår fräscht och som nyklippt! Kan starkt rekommendera Olaplex då jag själv märker väldigt stor skillnad när jag använt det. Denna är för mig ett måste i badrummet!

Kram!

Läs också: Den perfekta feminina vardagsparfymen
Topplista schampo
Därför ska du detoxa ditt hår

Olaplex

No.3 Hair Perfector

Olaplex

Intensiv hårinpackning från Olaplex som hyllats!

Läs mer
Tipsa dina vänner!