Eyeliner till fest

Från vardagschic till festpingla på bara några minuter

Ute efter de hetaste tipsen som förvandlar din vardagsmakeup till festsnygg med några enkla steg? Här är sminket från Makeup Revolution som förvandlar dig från vardagschic till festpingla på nolltid!

Nordicfeel Lifestyle

Eyeliner till fest

Eyelinern

Med hjälp av ett snabbt drag med eyelinern I Heart Makeup All Day And Night blir din blick både intensiv och intressant, oavsett om du väljer en tunn linje längs fransraden eller den bredare varianten som avslutas med en klassisk vinge. Matcha med ett ljust läppstift som inte stjäl för mycket uppmärksamhet från ögonen.

Röda läppar

Få saker utstrålar power, pondus och party lika mycket som det perfekta röda läppstiftet. Det är den perfekta quick fixen som förvandlar vilken look som helst till fest! Vi gillar Amazing Lipstick i nyansen Ruby.

Addera färg

Blå, blå vindar sveper just nu genom modevärlden – åtminstone på skönhetsfronten. Tiderna har förändrats sedan blå ögonskugga förde tanken till blåtiror. Kombinera gärna olika nyanser för ett levande och intensivt resultat. Paletten Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette har flera trendiga nyanser i blått.

Se alla produkter från Makeup Revolution här.

Skapa din favoritlook med

I Heart Makeup All Day And Night

Makeup Revolution
Läs mer

Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette

Makeup Revolution
Läs mer

Amazing Lipstick Ruby

Makeup Revolution
Läs mer
Tipsa dina vänner!