Kvinna, somrigt

Glominerals – magiskt mineralmakeup för ögon och läppar

Mineralmakeup när den är som bäst både tar hand om huden och har effektivt och hållbart pigment. Det här är professionell makeup som ger perfekt finish och som är lätt att jobba med.

Nordicfeel Lifestyle

Kvinna, somrigt

Det finns mineralmakeup till varenda steg i din sminkning. Här kan du läsa om hur du använder Glominerals produkter för att få en perfekt bas. Nedan finns två steg-för-steg guider om hur du använder produkterna för ögon- och läppsmink.

Sotade sommarögon

Börja med ögonprimer

Börja med att lägga en primer, Shadow Primer, som absorberar oljig hud och gör att skuggan sitter bättre och ger en mer intensiv färg.

Använd en ögonkrita

Använd en krämig ögonkrita, Jeweled Eye Pencil. Välj en mörkbrun nyans. Måla halva ögonlocket, från mitten av ögat och utåt. När du är färdig suddar du skuggan till önskad nyans. Sudda i riktning utåt och var noga med att båda ögonen har lika tydlig makeup.

Skapa en pigg look med highlighter

Lägg en ljus highlighter, GloShimmer Brick, på mitten av ögonlocket. Blanda i en rosa nyans för en fräsch sommarkänsla. Längst ned, vid slutet av fransraden, och in mot näsroten, både övre och undre fransraden, applicerar du den ljusaste färgen i din highlighterpalett. Detta ger ögonen en pigg look.

Måla undre fransraden

Använd samma ögonkrita och måla längs den undre fransraden. Börja från mitten av ögat och utåt. Använd samma nyans som på ögonlocken. Var mer sparsam med makeup under ögat än på ögonlocket – sudda till önskad nyans.

Ansluta med mascara

Avsluta med en volymgivande vattenfast mascara, gloWater Resistant Mascara, som har en snyggt intensiv färg.

Fylliga mjuka läppar

Börja med ett läppbalsam

Börja med att lägga ett mjukgörande och skyddande läppbalsam, GloProtecting Lip Treatment. Den fungerar som en primer före applicering av din läpprodukt och innehåller även ett skydd med SPF15.

Använd en läppkrita

Måla läpparna med en läppkrita, Suede Matte Crayon. Börja med läppkonturerna och applicera sedan på hela läpparna.

Fixa en fyllig känsla med läppglans

Avsluta med ett ljust lystergivande gloss, Cream Glaze Crayon, som du lägger på mitten av din underläpp och under amorbågen. Detta skapar en fyllig känsla. För extra pluteffekt, lägg en linje med highlighter även ovanför amorbågen.

Shoppa rekommenderade produkter här:

GloWater Resistant Mascara

GloMinerals

Vattenfast mascara

Läs mer

GloShimmer Brick

Glominerals

Highlighter palette

Läs mer

Cream Glaze Crayon

Glominerals

Lystergivande läppenna

Läs mer

Suede Matte Crayon

Glominerals

Matt läppenna

Läs mer

Shadow Primer

Glominerals

Ögonskuggsprimer

Läs mer

GloProtecting Lip Treatment

Glominerals

Primer och balsam till läpparna

Läs mer

Jeweled Eye Pencil

Glominerals

Ögonkrita

Läs mer
Tipsa dina vänner!