Sensomarfriss

Från sensommarfriss till höstsvall

Solens varma strålar är som bortglömda men spår av dem hänger kvar i ditt hår. Dags att bana väg för ditt nya höstsvall.

Nordicfeel Lifestyle

Sensomarfriss

Klipp dig!

Våra proffsfrisörer menar att du egentligen ska klippa dig precis innan sommaren för att skona ditt hår som mest. Har du gjort det – perfekt! Om inte – bästa bot mot torra, trista och kluvna hårtoppar är att klippa bort dem.

Produkter för din hårtyp!

Hårets A och O – satsa på vårdande och bra schampo och speciellt ett bra balsam för just din hårtyp!

Fråga din frisör om råd och tänk på att tvätta håret max 2-3 gånger i veckan för att inte torka ut det i onödan (passa då även på att ge din hårbotten en grundlig massage vilket kickar igång blodcirkulationen). Mellan varven räddar du upp en fet hårbotten och längder med ett torrschampo.

Boosta med fukt!

En perfekt kur för att återge maximal fukt till ditt hår är en fuktgivande inpackning maxad med nyttiga vitaminer. Låt en nattmask få verka under natten för bästa effekt och blanda gärna i några droppar näringsgivande hårolja för en optimal fuktboost! 1-2 gånger i veckan är att sträva efter.

Undvik värmeverktyg!

Men vill du fixa håret med någon form av platt- eller locktång (och yes, vi vill), se till att alltid använda en värmeskyddande produkt innan du sätter igång – och undvik för höga temperaturer. Maxa inte över 200 grader.

Återge glans!

För den som vill gå deluxe finns en uppsjö glansgivande behandlingar på salong. För dig som vill fixa glansen hemma är utbudet om än större utav kurerande håroljor som är som en dröm för ett livlöst och frissigt hår. Ett måste för ett glansigt höstsvall!

Flashback sommar!

Ett sätt att behålla lite sommarfeeling kvar i ditt hår är att applicera en av höstens alla trendiga hårparfymer. Välj en doft som får dig att minnas varma soliga dagar trots att höstregnet öser ner utanför ditt fönster.

Tips på produkter

 1. True Soft Masque 250ml

  Maria Nila

  En skonsam behandling för torrt hår som återfuktar och ger näring.

 2. Over Night Hair Repair 100ml

  Sachajuan

  Gelprodukt baserad på rent vatten som vårdar ditt hår medan du sover.

 3. Daily Miracle Leave-in Spray 200ml

  John Frieda

  Leave-in conditioner som hjälper till att reda ut torra, skadade längder.

  125 kr Tillfälligt slut
 4. Gucci Bloom Hair Mist 30 ml

  Gucci

  Ljuvlig hårparfym med doft av tuberos och jasmin.

  415 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!