Isadora foundation

Foundation-djungeln! Vi hjälper dig finna din IsaDorafavorit

I ett hav av produkter är det viktigt att du hittar en foundation som passar dig och dina behov. Från IsaDora hittar du bland annat vegan-friendly Skin Tint Perfecting Cream, som ger dig den perfekta basen. Less is more!

Nordicfeel Lifestyle

Isadora foundation

Skin Tint Perfecting Cream

Skin Tint Perfecting Cream är för dig som gillar ett naturligt och mjukt resultat. Det är en färgad kräm framtagen för att återfukta, färgjustera och släta ut små ojämnheter. Skin Tint Perfecting Cream är en hybrid mellan en primer, CC-kräm och foundation.

Den vispade, pudriga texturen är framtagen för att optiskt sudda ut porer, släta ut, återfukta och färgkorrigera ojämn hudton. Formulan är veganvänlig och innehåller en smart ingrediens som smälter på din hy och efterlämnar en bekväm ”second skin” finish. Resultatet? En fräsch, återfuktad och slät hy.

 1. Skin Tint Perfecting Cream 30 ml

  IsaDora

Skin Beauty och Active All Day Wear

Makeup Skin beauty är en medeltäckande foundation och täcker mer än Skint Tint Perfecting Cream. Skin Beauty är en allt-i-ett foundation med SPF 35 som aldrig täpper till dina porer, utan som smälter in i huden. Den är dessutom fylld med näringsrika ämnen! Resultatet är din hy från sin bästa sida: välmående och fylld av lyster.

Active all day wear Makeup är ytterligare ett alternativ för dig som letar efter en foundation som verkligen sitter där den ska. Vi har testat allt men den här produkten, till och med en simtur! Tro det eller ej, men den håller. Den är oljefri, vattenfast och fuktighetsgivande och passar alla hudtyper. Så oavsett om du ska träna eller till stranden är den här medel-täckande produkten något för dig. PS: Ingen på gymmet kommer märka att du har foundation!

 1. Skin Beauty Perfecting & Protecting Foundation SPF35 30 ml

  IsaDora
  199 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 2. Active All Day Wear Make-Up 35 ml

  IsaDora
  189 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Avslutande Make- up touch!

Puder är den hållbara basens bästa vän. Ett bra löspuder är hemligheten bakom en hållbar bas. Löspudret ”låser fast” de produkter du har under det och absorberar den olja som annars kan få din foundation att smetas ut under dagen. Använd vårt Loose setting powder och lägg en generös mängd puder under ögonen och ner mot kinderna. Avsluta sedan din sminkrutin med en facemist för ett uppfriskande lyster!

Här hittar du alla produkter från IsaDora

 1. Loose Setting Powder

  IsaDora
 2. Face Mist Prime & Moisture 50 ml

  IsaDora
  99 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!