Primer bareMinerals

Därför ska du använda primer

Med en primer får du din foundation eller ditt mineralsmink att sitta mycket bättre. Läs min enkla guide!

Fanny Granström

Primer bareMinerals

Vad är en Primer?

En primer är en förberedande produkt man applicerar innan sin makeup. Den finns i olika former och varianter för att passa just din hudtyp. För fet hy, torr hy, förminska porer, ge lyster etcetera. Men de är främst framtagna för att släta över linjer, få makeupen att hålla bättre samt se bättre ut.

När och hur applicerar man primer?

Jag applicerar alltid med rena fingrar efter min hudvårdsrutin. Det vill säga att jag tvättar ansiktet med min ansiktsrengöring, baddar ansiktet torrt och applicerar min dagkräm som jag låter sjunka in i 10 till 15 minuter.

Därefter lägger jag en klick primer på fingret som jag placerar i alla delar av ansiktet och masserar in. Låter den torka i några minuter och lägger därefter på min makeup.

Mitt tips

Prime Time Foundation Primer från bareMinerals är en väldigt lätt primer som lägger sig fint och matt i ansiktet. Minskar porerna och jämnar ut linjer. Den lämnar inga torra fläckar eller smular sig och man behöver bara en liten pump för att det ska räcka i hela ansiktet.

En riktigt dryg produkt som kommer att hålla länge! Den är dessutom fri från olja, parfym och konserveringsmedel. Man kan inte annat än älska bareMinerals produkter!

Här hittar du alla primers.

Prime Time Foundation Primer

bareMinerals

Motverkar torra partier, ojämnheter, fina linjer och förstorade porer.

Läs mer

Prime Time BB Primer-Cream SPF30 Light

bareMinerals

Lätt färgad BB-primer reducerar synbarheten av ojämnheter.

Läs mer

Prime Time Foundation Primer Neutralizing

bareMinerals

För ögonlock som får skuggor och glimmers att sitta ännu bättre och längre.

Läs mer
Tipsa dina vänner!