Hitta rätt foundation från bareMinerals

bareMinerals populära foundations innehåller rena mineraler som motverkar hudirritationer och har en vårdande effekt. Nyfiken på vilken foundation som passar just dig? Läs vår guide!

Nordicfeel Lifestyle

Original & Matte Foundation SPF 15

Två klassiska foundations av 100 % rena mineraler som ger en lätt till full täckning med naturlig lyster. Dessa två foundations har en lätt formula i puderformat som förvandlas till ett krämigt underlag när den appliceras på huden.

bareMinerals Original & Matte Foundation SPF 15 passar dig som vill ha en skonsam foundation som kontrollerar överflödig oljeproduktion och reducerar synligheten av porer. Matte Foundation SPF 15 ger ett matt resultat medan Original Foundation SPF 15 ger en lystergivande finish.

Fördelar:

Passar alla hudtyper (även känslig hud), hudtoner och åldrar.

Lätt att anpassa täckningsgraden.

Utan talk, olja, vax, konserveringsmedel, parfym och kemiska tillsatser.

Shoppa Original Foundation SPF15 här eller Matte Foundation SPF15 här.

Hitta nyansen som passar dig:

Ready Foundation SPF20

Ready Foundation är en kompakt foundation som återfuktar huden samt minskar synligheten av fina linjer för ett mjukare och jämnare resultat. Denna foundation ger en naturlig finish och sitter på plats i 12 timmar. Perfekt för dig som vill ha ett täckande resultat och lång hållbarhet.

Fördelar:

Passar dig som vill ha medium till full täckning.

Ger en fjäderlätt känsla på huden.

Utan talk, olja, vax, konserveringsmedel, parfym och kemiska tillsatser.

Här hittar du Ready Foundation SPF20.

Hitta nyansen som passar dig:

Bareskin Pure Brightening Serum Foundation

Bareskin Pure Brightening Seru Foundation är en flytande mineralfoundation som även innehåller ett hudtonsutjämnande serum. Denna kombination av foundation och serum mjukgör och jämnar ut din hudton samtidigt som din hy får en härlig lyster! Formulerad med stamceller från syrén och vitamin C som verkar för en slätare hud.

Vi rekommenderar att du använder Perfecting Face Brush som är speciellt framtagen för Bareskin Pure Brightening Serum Foundation.

Fördelar:

Passar alla hudtyper (även känslig hud) och hudtoner.

Lätt till full täckning.

Dermatologisk, ophthalmologisk och hypoallergenisk testad.

Här hittar du BareSkin Foundation.

Hitta nyansen som passar dig:

BarePRO performance wear powder foundation

Passar dig som föredrar en foundation i puderform med en matt finish utan att den känns kakig och tung. Performance wear powder foundation har en byggbar medium till full täckning för den som vill ha en täckande foundation. Den låter huden andas och innehåller 90% vitaminer och mineraler!

Fördelar:

Hypoallergen

Medium till full täckning

20 nyanser

Här hittar du BarePRO performance wear powder foundation.

Hitta nyansen som passar dig:

BarePRO performancewear liquid foundation SPF20

Den här är framtagen för den som vill ha en flawless finish snarare än en naturlig look. Täckningen ligger mellan medium och full beroende på appliceringen. Till för dig som vill ha en matt men naturlig finish. BarePRO performancewear liquid foundation har en flytande och lätt, silkesmjuk formula. Den är dessutom oljefri och passar känslig hy bra då den är hypoallergen.

Fördelar:

24-timmars hållbarhet

Låter huden andas

Full täckning

Oljefri och hypoallergen

Här hittar du BarePRO performancewear liquid foundation SPF20.

Hitta nyansen som passar dig:

Tipsa dina vänner!