Izabella Scorupcos hudvårdsfavoriter

Är du nyfiken på vad som gömmer sig i Izabella Scorupcos badrumsskåp? Här får du ta del av superstjärnans hudvårdsfavoriter och skönhetstips!

Sanna

Vi ville veta hur Izabella Scorupco får sitt otroliga glow, och vilka produkter som står bakom hennes strålande hud. I skådespelerskans badrumsskåp gömmer sig flertalet produkter från LNDA Skincare, ett norskt varumärke som erbjuder lyxig hudvård med stort fokus på att mogen hud ska må som allra bäst. 

Izabellas favoriter består av en mix av återfuktande produkter och härliga boosters som ger lyster och näring. Inspireras av Izabellas rutin här:

Cleansing Balm

 1. Cleansing Balm 100 ml

  Linda Johansen Skincare

  “Varje morgon och kväll tvättar jag ansiktet med LNDA’s Cleansing Balm. Den har en creme-till-olja formula som tar bort smuts och orenheter på djupet. Jag har länge letat efter en ansiktsrengöring som innehåller olja och fungerar som ett balm, och jag har inte hittat någon som är så bra som den här är. Rengöringen återfuktar och balanserar huden, vilket jag tycker är de viktigaste aspekterna inom hudvård.”

  439 kr Tillfälligt slut Flera varianter

24K Gold Serum

 1. 24K Gold Serum 30 ml

  Linda Johansen Skincare

  “Jag älskar serum just för deras effektiva verkningsgrad. 24K Gold Serum fokuserar speciellt på att ge fukt och får min hud att kännas återfuktad och se levande ut direkt efter applicering. Jag tycker också att serumet har en “plumpande” effekt, något som jag gillar då det suddar ut rynkor och fina linjer och gör huden mjuk på bara några sekunder.”

  699 kr Tillfälligt slut Flera varianter

TLC Moisturizer Face Cream SPF 30

 1. TLC Day Cream 50 ml

  Linda Johansen Skincare

  “Min absoluta favoritcreme från LNDA är den här. Eftersom jag bor i Los Angeles, där solen lyser året runt, är det så viktigt för mig att ha en ansiktscreme med SPF. Det jag älskar med TLC Face Cream är att den inte har den typiska “solkrämslukten”, och att den har en läkande effekt på min hud. Den silkeslena formulan känns lätt och balanserar huden.”

  799 kr Tillfälligt slut Flera varianter

SOS Face Saver Mask

 1. Face Saver Mask 100 ml

  Linda Johansen Skincare

  “Den här ansiktsmasken är på riktigt en mirakelmask! Det är min go-to-produkt att använda innan jag ska iväg på middag eller ett event, eller efter en lång dag när huden känns trött. Den ger den där lilla extra boosten man vill åt med en levande, strålande och uppstramad hy. Jag brukar kalla den ett “instant facelift”. Det bästa av allt – man får magiskt GLOW.”

  629 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Skin Gym Ampoulles

 1. Skin Gym Energy & Glow 14 ml

  Linda Johansen Skincare

  “Ampuller är samma sak som att använda serum – de är mer potenta och har en högre styrka aktiva ingredienser. Alltså får du resultat mycket snabbare jämfört med andra hudvårdsprodukter. Energy & Glow är lite som att ha en egen hudterpeaut och spa-behandling i hemmet. Ampullerna är helt oljefria och ger huden superfin lyster."

  499 kr Tillfälligt slut
 2. Skin Gym Rebuild & Repair 7 ml

  Linda Johansen Skincare

  "Repair & Rebuild använder jag när jag behöver vårda och ge näring åt huden. Jag brukar anpassa ampullerna utefter olika partier – Energy & Glow över ansikte och hals och sedan Repair & Rebuild på de partier där min hud känns torr, som runt näsan och under ögonen. De har en så lyxig känsla och den lätta, fräscha doften är underbar.”

  499 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!