IsaDora foundation

Hemligheten bakom en perfekt hy

Inspireras av IsaDoras makeup-tips för att få den perfekta basen - en felfri, hållbar look som ersätter ditt bästa Instagram-filter.

Nordicfeel Lifestyle

IsaDora foundation

Så får du en snygg bas

Cover Up Foundation & Concealer är en foundation och concealer i ett som suddar bort dina skönhetsfel likt ditt bästa fotofilter. Applicera produkten i punkter över hela ansiktet och tona ut med Face Buffer Brush. Om du vill använda Cover up som enbart concealer kan du applicera på de delar av ansiktet som behöver extra täckning.

Fixera din makeup och motverka en glansig t-zon med hjälp av Matt Fixing Blotting Powder. Det transparenta pudret tonas med din egen hudton för en matt felfri photoshop-effekt. Hyaluronsyra höjer fuktnivån i huden och ger en långvarig behaglig känsla.

Perfect Blush är ett crèmigt och lättapplicerat rouge med en sammateslen känsla. Den intensiva färgen väcker liv i din hy med en härlig fräsch glow, som dessutom sitter extra länge! Välj och vraka mellan matta och frostade nyanser.

Trolla bort mörka ringar och korrigera ojämnheter med Color Correcting Concealer. Den lyxiga paletten innehåller concealers i varma och kalla toner. Mixa de olika nyanserna för att få fram rätt nyans till just din hudton.

Läs också Så lyckas du med din foundation!

Tips på produkter från IsaDora

Cover Up Foundation & Concealer

IsaDora
Läs mer

Matt Fixing Blotting Powder

IsaDora
Läs mer

Perfect Blush

IsaDora
Läs mer

Color Correcting Concealer

IsaDora
Läs mer
Tipsa dina vänner!