bäst i test volymmascara

Bäst i test: volymmascaror 2018

Att hitta den perfekta mascaran som ger en fin volym till raka och korta fransar är inte det enklaste. Jag har testat flera omtalade mascaror och listar mina favoriter just nu.

Alexandra

bäst i test volymmascara

Sensai Mascara 38°C Volumising

Mascara 38°C Volumising är en favorit som jag har använt i flera år. Den ger perfekt volym och längd till korta och raka fransar. Borsten separerar fransarna fint och ett stort plus är att mascaran går att tvätta bort med endast ljummet vatten.

+
Ger jättefin volym
Sitter som berget hela dagen


Man får ganska mycket mängd mascara på borsten vilket gör att den kan upplevas lite kladdig

Betyg 4,7

 

 1. Mascara 38°C Volumising MV-1 Black

  Sensai

Clarins Supra Volume Mascara

Wow! Supra Volume Mascara ger väldigt mycket volym till ögonfransarna! Fransarna känns tjockare och håller sig även böjda länge. Den här mascaran skulle fått fullpott om den hade haft en lite blötare formula. Efter några timmar börjar den tyvärr fälla något. Därför tycker jag Supra Volume är en perfekt kvällsmascara då den inte behöver hålla sig fin i 24 h.

+
Ger jättemycket volym


Smular efter några timmar

Betyg 4,2

 1. Supra Volume Mascara 01 Black

  Clarins

Sensai Lash Volumiser 38°C

Lash Volumiser 38°C är en ny mascara från Sensai som ger separerade och superlånga fransar på ett enda drag. Ett lager är perfekt till vardags medan två lager ger mycket mer dramatiska fransar. Jag älskar att den håller hela dagen utan att smula och är lätt att tvätta bort med endast ljummet vatten. Man får en perfekt mängd på borsten direkt vilket gör att den är lätt att applicera.

+
Går att måla i flera lager
Håller hela dagen


Dyr

Betyg 3,9

 1. Mascara Lash Volumiser 38 C 10 ml

  Sensai

Rimmel Wonder’fully Real Mascara

Wonder’fully Real Mascara är berikad med nylonfiber som lovar längre och fylligare fransar. Mina fransar såg längre ut efter användning men den gav inte lite mycket volym som jag hade önskat. Det tog ett tag innan mascaran torkade på fransarna vilket resulterade i lite kladd på ögonlocken.

+
Ger långa fransar
Priset!


Ger inte lika mycket volym som de andra mascarorna
Kladdar något

Betyg 3,8

 1. Wonder'fully Real Mascara M01

  Rimmel

Max Factor False Lash Effect Mascara

False Lash Effect Mascara är en och prisvärd mascara med stor borste som ger fylliga fransar. Lätt att applicera i flera lager utan att det det blir klumpigt. Tyvärr är det väldigt svårt att nå småfransar samt att måla underfransarna med den stora borsten.

+
Går att applicera i flera lager utan att det blir klumpigt


Svårt att nå fransarna i ögonvrån med den stora borsten

Betyg 3,7

 1. False Lash Effect Mascara N°01 Black

  Max Factor
Tipsa dina vänner!