Rengöring Murad

3-stegs-guide för fet och kombinerad hy

Jag har haft problemhy sedan jag började högstadiet och det har alltid varit en svårt att hitta produkter som passar. Nu har jag har provat Murads serie Pore Reform för fet och kombinerad hudtyp. Här kommer min 3-stegs-guide!

Fanny Granström

Rengöring Murad

steg 1: rengöring

Pore Reform Daily Cleansing Foam är en ansiktsrengöring i skumform som är SÅ skön mot huden. Jag har aldrig testat denna formula tidigare och den är så härlig mot huden. Definitivt en favorit! Det krävs endast 1 pump för att kunna rengöra hela ansiktet.

Denna masserar jag in, sköljer av med vatten och baddar ansiktet torrt med en ren handduk för nästa steg.

Steg 2: serum

Pore Reform T-Zone Pore Refining är ett serum i geléform som tar bort orenheter genom att exfoliera bort döda hudceller och återskapar en balans i torra och feta partier i ansiktet. Denna masserar jag in i ett tunt lager i hela ansiktet men lägger mest fokus på panna, näsa och haka.

Fantastiskt bra produkt och jag ser redan en skillnad efter två veckors användning.

Steg 3: återfuktning

Jag har haft stora problem med att hitta en bra fuktkräm, antingen har de gjort min hy fetare eller torkat ut den. Pore Reform Balancing Moisturizer SPF15 kontrollerar all överflödig olja och resulterar i en slät mjuk hy. Den absorberar fort i ansiktet och lämnar inget kladd.

Se alla produkter från Murad här.

Daily Cleansing Foam

Murad
Läs mer

T-Zone Pore Refining Serum

Murad
Läs mer

Balancing Moisturizer SPF15

Murad
Läs mer
Tipsa dina vänner!