Estée Lauder Adcanced Night Repair

Allt du behöver veta om Advanced Night Repair

Estée Lauders Night Advanced Repair har blivit en ikon inom skönhetsvärlden! Nu har serumet fått en uppdaterad formula och design - vi berättar allt du vill veta här.

Alexandra

Estée Lauder Adcanced Night Repair

Advanced Night Repair genom tiderna

1982 var året som den första versionen av Advanced Night Repair lanserades och tog beautyvärden med storm! Produkten revolutionerade hudvårdsvärlden eftersom det var det första serumet som reparerade huden under natten. Dessutom innehöll den en superingrediens som få hade hört talas om på den tiden – hyaluronsyra. Sedan start har produkten flera gånger utvecklats för att kunna möta kundernas efterfrågan. Bland annat har den uppdaterats med antioxidanter för att skydda huden mot yttre miljöpåverkan såsom UV-strålar och fria radikaler. 

2020 presenterar Estée Lauder den nya kraftfulla formeln som hjälper till att reparera huden ännu snabbare och för första gången ökar hudens naturliga produktion av kollagen. Även designen har förändrats där plastförpackningen har bytts ut mot en återvinningsbar och lyxig glasflaska.

Fördelar med Advanced Night Repair

Serumet gör att huden känns mjukare, mer återfuktad och ser klarare ut. Dessutom hjälper den till att reparera huden från föroreningar och UV-strålar. Hemligheten ligger i sammansättningen Chronolux™ Power Signal Technology som optimerar hudens naturliga reparationsprocess samtidigt som den återfuktar och vårdar på djupet.

10 anledningar till att använda Advanced Night Repair:

Serumet återfuktar på djupet

Ger spänst

Ger lyster

Förminskar porer

Minimerar fina linjer

Ger en jämnare hudton

Passar alla hudtyper

Skyddar huden mot yttre miljöpåverkan

Dermatologiskt och oftalmologiskt testad

Oparfymerad, oljefri och icke-aknegen

Köp Advanced Night Repair här:

  1. Advanced Night Repair Serum 30 ml

    Estée Lauder
Tipsa dina vänner!