Peg Parnevik

5 produkter Peg Parnevik använder i sin kvällsrutin

Nyfiken på vilka skönhetsprodukter Peg Parnevik använder i sin kvällsrutin? Här har hon samlat fem must haves som gör att hon vaknar upp med en strålande hud!

Alexandra

Peg Parnevik

1. Effektiv rengöring

”Tar bort alla orenheter och makeup men är inte alls uttorkande för huden”

En riktigt bra rengöring bör alltid ingå i den obligatoriska kvällstvätten! Det är då smuts, överflödigt fett och döda hudceller tas bort vilket gör att huden känns extra skön och fräsch! Clarins nyhet Hydrating Gentle Foaming Cleanser är en löddrande ansiktsrengöring för en normal till torr hud som rengör på djupet samtidigt som den återfuktar.

Produkten respekterar mikrobiomet (bakteriefloran i huden) och hjälper till att bevara balansen i huden. Extra spännande ingredienser är Aloe vera som ger återfuktning och ekologisk såpnejlika-extrakt som har en naturligt löddrande egenskap.

 1. Hydrating Gentle Foaming Cleanser 125 ml

  Clarins

2. Förbered med micro-peeling

”Jag gillar att använda peeling och syror för min acne och mina pigmenteringar. Denna tvättar du inte av utan låter den sitta hela natten så tar den bort dina döda hudceller medan du sover. Du vaknar upp med en hud fylld av glow!”

Vill du få maximal effekt av dina hudvårdsprodukter? Då ska du testa Oxygen-peel som är en trippelverkande mikro-peelinglotion. Den är syresättande, ökar cellförnyelsen samt är lätt exfolierande för daglig användning. Intensivt utjämnande resultat på hudytan samt återfuktar och ger lyster till huden.

Användning: Appliceras varje kväll efter din toner, med bomullspad på rengjord hud. Undvik ögonen.

 1. Oxygen-Peel 150 ml

  FILORGA

3. Drömserum

”Clarins Double Serum som ger huden skydd, näring och lyster!”

Det berömda drömserumet Double serum är ett 2-in-1 serum som ger en återfuktad hud med mycket lyster! Den hjälper även till att behandla ojämn hudton, fina linjer och förstorade porer. Inte nog med det – den har en smart förpackningen som gör att det går att reglera dosen av de två olika faserna i flaskan. På så sätt kan du anpassa innehållet efter säsong och behov.

Tips! Tillsätt lite serum i din foundation för att få en extra lyster!

 1. Double Serum 30 ml

  Clarins

4. Ansiktscreme som ger glow

”Jag är helt obsessed på denna!”

Är ditt beautymål att få så mycket glow som möjligt? Oxygen-glow Cream kommer garanterat uppfylla din önskan! Denna ansiktscreme väcker din hud och förser den fukt, syre och näring. Tack vare Photoperfector HD ger cremen även en photoshop-effekt vilket innebär att hudtonen blir jämnare och att du får en frisk naturlig lyster!

 1. Oxygen-Glow Cream 50 ml

  FILORGA

5. Vakna med pigga ögon

”Fungerar för alla trötthetstecken och kom ihåg! Du behöver inte ta så mycket produkt, den räcker länge.”

Optim-Eyes från Filorga har en trippelverkan som agerar mot mörka ringar, svullnader och linjer. Innehåller bland annat ett komplex (matrikines + chrysin) som bidrar till att eliminera pigmentrester för en färgreducerande effekt på mörka ringar. Förpackningen har en smart funktion som vrids upp för att du enkelt ska få den mängd som behövs till båda ögonen.

Tips! För att minska morgonsvullnad runt ögonen går det dessutom att förvara den här cremen i kylskåpet.

Här hittar du alla favoriter som systrarna Parnevik använder.

 1. Optim-Eyes 15 ml

  FILORGA
Tipsa dina vänner!