Maja bas

3 produkter som gör att du får lika glowig bas som Maja

Att Maja Nilsson Lindelöf älskar makeup från SENSAI är ingen hemlighet – men vilka produkter använder hon för att skapa den bästa basen? Sanningen är att det endast behövs tre produkter för en återfuktad, jämn och glowig hud med sammetslen finish som sitter på plats hela dagen. Läs vidare och upptäck vilka SENSAI-produkter det är!

Nordicfeel Lifestyle

Maja bas

Skapa lyster från grunden med Glowing Base

Återfuktning, lyster, SPF 10 och en foundation som både blir snyggare och sitter bättre – Glowing Base är verkligen den perfekta primern när du lägger din makeup. Viktigt att tänka på är att skaka flaskan innan användning, och sedan applicerar du den jämnt över hela ansiktet.

  1. Glowing Base 30 ml

    Sensai

Få en felfri finish med Flawless Satin Moisture Foundation

Denna mediumtäckande foundation med SPF 20 ger återfuktning, ökad lyster och en satinlik finish, för en jämn och fräsch hudton med hälsosamt glow. Finns det partier som kräver lite mer täckning, eller om du vill ha en mer heltäckande sminkning över lag, så kan Flawless Satin Moisture Foundation enkelt byggas på för en mer fulltäckande look. Även denna flaska ska skakas innan användning.

Hitta din perfekta Flawless Satin Moisture Foundation-nyans

Det finns totalt nio olika nyanser av Flawless Satin Moisture Foundation. Har du en ljus hy med kalla/rosa undertoner rekommenderar vi att du tittar på FS 101 Light Beige, FS 102 Ivory Beige och FS 103 Sand Beige. Har du däremot neutrala/varma undertoner kan du titta på dessa sex nyanser: FS 202 Ochre Beige, FS 203 Neutral Beige, FS 204 Honey Beige, FS 204.5 Warm Beige, FS 205 Mocha Beige och FS 206 Brown Beige.

Har du inte möjlighet att testa nyanserna kan du alltid använda dig av SENSAIs virtuella makeupguide, den hittar du här!

  1. Flawless Satin Moisture Foundation 30 ml

    Sensai

Fixera den felfria basen med Translucent Loose Powder

När basen är fulländad får den gärna sitta på plats hela dagen (och kvällen!), eller hur? Fixera din foundation med Translucent Loose Powder! Detta silkeslena och återfuktande puder smälter in i din foundation, blir ett med huden och låter ditt glow lysa igenom. Pudret är toppen att använda de dagar du behöver en extra hållbar bas, exempelvis om vet att du kommer svettas, om det är fuktigt ute eller om du har en inplanerad after work efter jobbet.

  1. Translucent Loose Powder 20 g

    Sensai

Koishimaru Silk – det unika SENSAI-silket som finns i samtliga produkter

Det alla tre ovan produkter har gemensamt – förutom att ge dig en till synes felfri hud – är att de innehåller Koishimaru Silk. Detta värdefulla silke har den unika förmågan att främja hudens naturliga produktion av hyaluronsyra, något som leder till en jämnare, slätare och mer återfuktad hud som strålar inifrån och ut. Här hittar du alla produkter från SENSAI.

Tipsa dina vänner!