Back to business med Maja Nilsson Lindelöf

Behöver du lite makeupinspiration att boosta arbetsdagen med? Då ska du spana in Majas sminkrutin tillsammans med Sensai! Vi går igenom hela looken steg för steg – från den glowiga basen till de vackert markerade ögonen – som garanterat ger dig en känsla av power på jobbet.

Nordicfeel Lifestyle

Så här gör du:

Glowing Base

Börja med att applicera ett tunt lager primer på väl rengjort och återfuktat ansikte. Glowing Base korrigerar, jämnar ut hudtonen och ger ett hälsosamt glow – samtidigt som huden återfuktas och makeupen sitter bättre.

Vill du se hur du gör steg för steg? Klicka för att se videon här!

Flawless Satin Moisture Foundation

Applicera foundation jämnt över ansiktet, gärna med en foundationborste. Ta lite foundation i taget, för att sedan bygga upp lite mer täckning på de partier som behöver det. Flawless Satin Moisture Foundation korrigerar ojämnheter, återfuktar och ger en härlig lyster, och den innehåller dessutom solskydd (SPF 25).

Translucent Loose Powder

Använd en mindre puderborste för att applicera puder på de delar av ansiktet som tenderar att bli blanka och oljiga under dagen. Translucent Loose Powder fixerar makeupen, är ljusreflekterande och ger huden en silkeslen finish.

Silky Bronze Natural Veil Compact

Applicera bronzingpuder i ansiktet för att ge huden solkysst värme och mer väldefinierade drag. Silky Bronze Natural Veil Compact har en fjäderlätt textur som ger ett mjukt och fint resultat, och formulan både återfuktar och vårdar huden.

Blooming Blush

Använd en mindre rougeborste för att applicera rouge på kinderna, och tona sedan ihop det med bronzern för att skapa fin balans. Blooming Blush ger både färg och lyster – för en hälsosam look med fräscht, subtilt glow.

Styling Eyebrow Pencil

Varva ögonbrynspenna och ögonbrynsborste för att få fylliga och väldefinierade ögonbryn som fortfarande ser naturliga ut. Styling Eyebrow Pencil, med sitt unikt ovalformade stift och pudriga textur, gör det enkelt att uppnå perfekt stylade bryn.

Lasting Eyeliner Pencil

Skapa en illusion av tätare och fylligare ögonfransar genom att fransmarkera den övre fransraden med en eyeliner. Lasting Eyeliner Pencil är en gelbaserad och lättapplicerad eyelinerpenna som ger jämn färg, och den mjuka formulan är lätt att sudda för att undvika för skarpa linjer.

Eye Colour Palette

Toppa fransmarkeringen med den mörkaste nyansen i Eye Colour Palette (01 Shiny Foliage), och tona sedan färgen upp mot ögonlocket. Applicera sedan den lite ljusare, mellanbruna nyansen på globlinjen.

Tona sedan samman den med den mörkare skuggan för en fin övergång. Lägg lite av den ljusaste ögonskuggan i både ögonvrån och på brynbenet för att ge ögat ett lyft och en piggare blick.

Använd en smal pensel och lägg den mellanbruna nyansen längs med den undre fransraden för en fin inramning av ögat. Glöm inte att tona skuggan för en mjuk finish.

Mascara Lash Volumiser 38°C

Applicera mascara i sicksackande rörelser för att få fyllighet, volym och separerade fransar. Mascara Lash Volumiser 38°C är en intensivt pigmenterad mascara med en innovativ spiralborste som fångar upp även de minsta fransarna och gör dem synliga. Mascaran är resistent mot svett, vatten och oljor – men den glider av utan problem så länge du tvättar bort den med 38-gradigt vatten.

Contouring Lipstick

Sätt en final touch på din office-look genom att svepa på lite diskret, vacker färg på läpparna. Contouring Lipstick Refill är ett semimatt läppstift som gör läpparna slätare, fylligare och jämnare, samtidigt som de återfuktas och skyddas. Läppstiftet säljs separat och kompletteras med hylsan Contouring Lipstick Holder som du kan spara till framtida läppstiftsrefiller från Sensai!

Här hittar du all makeup från Sensai.

 1. 1

  Glowing Base 30 ml

  Sensai
 2. 2

  Flawless Satin Moisture Foundation 30 ml

  Sensai
 3. 3

  Translucent Loose Powder 20 g

  Sensai
 4. 4

  Silky Bronze Natural Veil Compact

  Sensai
 5. 5

  Blooming Blush 4 g

  Sensai
 6. 6

  Styling Eyebrow Pencil

  Sensai
 7. 7

  Lasting Eyeliner Pencil

  Sensai
 8. 8

  Mascara Lash Volumiser 38 C 10 ml

  Sensai
 9. 9

  Contouring Lipstick (Refill) 2 g

  Sensai
Tipsa dina vänner!